Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 16.06.2013.

Promocija knjige Ignaca Kuliera 'Što i kako jedemo'
Održava se
18.06.2013.

Promocija nove knjige Ignaca Kuliera "Što i kako jedemo: Sve je pod kontrolom?" u izdanju Naklade Uliks, održat će se u riječkoj knjižara Ribook (Janeza Trdine 9a), u utorak 18. lipnja u 18,30 sati.

S autorom će razgovarati novinarka Dolores Vlahov Paulić.

Ignac Kulier specijalist je za dojenačku i dječju prehranu, nutricionist i tehnolog, bivši znanstveni suradnik Instituta Plive (sada Cedevite), a jedan je i od najplodnijih pisaca stručne i znanstveno-popularne publicistike u Hrvatskoj. Kulier je radio i kao predavač za treći stupanj polaznika na Fakultetu za fizičku kulturu u Zagrebu i na Medicinskom fakultetu u Splitu. Bio je član povjerenstva za suplemente Ministarstva zdravstva RH. Redovni je član Akademije medicinskih znanosti u Zagrebu. Bio je i član podgrupe za dodatke prehrani u povjerenstvu za pregovore s EU. Autor je dugogodišnji kolumnist Vjesnika, suradnik web stranica Coolinarike i Zdrava krava te pokretač web stranice Nutrafit.

Do sada je objavio sljedeće knjige: “Prehrambeni rječnik (hrvatsko-engleski)”, “Znate li što jedete”, “Hrana u službi zdravlja”, “Prehrana tenisača”, “Prehrambene tablice”, “Soja na vašem stolu”, “Dobro jedi i ostani živ”, “Suplementi u prehrani i športu”, “Prehrana vrhunskih sportaša”, “Strategija mršavljenja”, “Jelovnici za mršavljenje”, “Rizičan život”, “Zbogom debljino” i “Što i kako jedemo”.

Dr. sc. Ignac Kulier voli jesti začinjena jela prema receptima Golog kuhara, svakodnevno brzo pješači 2-3 km i u slobodno vrijeme mnogo čita i komunicira.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –