Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ed McBain

Dok nas smrt ne rastavi

  • Nakladnik: Zagrebačka naklada
  • Prijevod: Mario Jović
  • 04/2014.
  • 160 str., meki uvez
  • ISBN 9789532521566
  • Cijena: 3.85 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

 

Mlađa sestra Stevea Carelle, Angela, udaje se, a veliko vjenčanje na otvorenom priprema se u dvorištu obiteljske kuće Carella. No Steveov dan započinje rano ujutro neočekivanim pozivom njezina zaručnika Tommvja Giordana. Tommvjezbog nečega uznemiren i želi da Steve dođe do njegove kuće što je prije moguće. Carella ubrzo pronalazi poklon koji je je netko ostavio "za mladenca" na Tommvjevu trijemu. U kutiji je pauk - crna udovica. Je li to nečija neslana šala na dan vjenčanja, ili netko ozbiljno prijeti Tommvjevu životu?

Steve ništa ne želi prepustiti slučaju, pa poziva par svojih prijatelja iz 87. policijske stanice, koji nisu na dužnosti, da prisustvuju vjenčanju i budno motre na mladence.

Ubrzo se pokazuje da je odluka bila dobra jer postaje sve jasnije da je opasnost stvarna i da dolazi iz svih smjerova. Tommvjeva i Angelinina svadba iznenada postaje smrtonosna igra skrivača za Stevea i dečke iz 87., a Steve ima samo nekoliko dragocjenih sati pronaći ubojicu i spriječiti obiteljsku tragediju.

 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –