Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Gail McHugh

Puls

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Vinko Vego
  • 03/2015.
  • 416 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531417426
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Znate li koliko vas uplaši kad nešto toliko silno želite da ste spremni čitav život promijeniti kako biste to dobili?

Emily Cooper spremna je sve riskirati kako bi bila s čovjekom koji joj je prožeo misli i snove čim ga je ugledala. Sve se oko nje odvija nevjerojatno brzo i samo se može nadati da ju, nakon silnih nesporazuma, Gavin Blake još uvijek želi. A Gavin pokušava zaliječiti slomljeno srce, izdvojivši se i povukavši u svoj samouništavajući i zatupljujući svijet.

Emily nije navikla biti najsnažnija karika, ali morat će pronaći u sebi dovoljno odvažnosti i samopouzdanja kako bi se izborila za njihovu ljubav i otrgnula Gavina s ruba provalije – čak i ako pritom izgubi sebe u toj silovitoj i vrtoglavoj strasti.


"Puls", još jedna uspješnica New York Timesa, predstavlja nezaboravan završetak priče o Emily i Gavinu koja je započela romanom "Sudar".


***

Gail McHugh – samoproglašena ovisnica o čokoladi, udana žena i majka troje djece, te potpuno zaljubljena u pisanje, Gail je autorica dvaju najprodavanijih romana New York Timesove ljestvice To su upravo romani "Sudar" i "Puls".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Puls - Gail McHugh –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –