Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anais Bordier Samantha Futerman

Razdvojene : Istinita priča o ljubavi ponovno ujedinjenih sestara blizanki

  • Nakladnik: Profil
  • 04/2015.
  • 255 str., meki uvez
  • ISBN 9789533134062
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Samantha Futerman, 25-godišnja američka glumica, spremala se za filmsku premijeru svojeg novog filma kad je ugledala poruku svoje vršnjakinje Anais Bordier, francuske studentice dizajna. Anais je poruku poslala nakon što je na YouTubeu pogledala Samanthin video i shvatila da izgledaju identično. Nije se radilo samo o izgledu, saznala je da djevojka na snimci ne samo da izgleda isto kao ona već s njom dijeli i isti datum i mjesto rođenja, grad u Južnoj Koreji. Samantha je prihvatila poziv i započela komunikaciju s njom preko društvenih mreža.

Dvije djevojke, odgojene u različitim sredinama – jedna kao jedinica, a druga kao najmlađe od troje djece – uskoro doznaju da dijele puno više od izgleda. U potrazi za odgovorima, nakon što je i znanstveno dokazano da su sestre, djevojke dolaze u Koreju kako bi saznale nešto više o svojem podrijetlu, ali i o zemlji u kojoj su razdvojene.



Nevjerojatna priča. Priča Sam i Anais istodobno inspirira i osvaja, ali je ujedno i potvrda moći sestrinstva i načina na koji društvene mreže mogu pozitivno utjecati na naše živote.

Booklist

 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –