Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Louise L. Hay Robert Holden

Život te voli : 7 duhovnih vježbi za iscjeljenje života

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Jasna Grubješić
  • 06/2015.
  • 180 str., meki uvez
  • ISBN 9789533047218
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ova je knjiga zajednički projekt Louise Hay i dr. Roberta Holdena, psihologa i autora bestselera "Shift Happens!" (Pomak se događa!) i "Loveability" (Vrijedni ljubavi) – uronit će čitatelje u svu moć jedne od Louiseinih najdražih afirmacija: Život te voli. 

Autori objašnjavaju što afirmacija život te voli uistinu znači - život se ne događa nama; on se događa radi nas. Spoznajom toga i življenjem u skladu s tom osnovnom istinom, otvaramo se beskrajnim mogućnostima da iskusimo veliku sreću, kreativnost, napredak  i ljubav. 

 

"Život te voli" zbirkaje životnih priča, meditacija, afirmacija i vježbi kroz koje autori predstavljaju praktičnu filozofiju života koja se temelji na sedam duhovnih vježbi što će poučiti čitatelje da i sami zavole život i rješavaju svoje probleme:

- Pogledaj se u zrcalo: vježba koja podučava kako zavoljeti sebe

- Izgovaraj afirmacije: iscijeli svoje strahove i bol

- Slijedi svoju sreću: nauči vjerovati svojem unutarnjem glasu

- Oslobodi se prošlosti: otpusti prošlost i živi sada

- Budi zahvalan: cijeni sve dobro u svome životu

- Nauči primati: prihvati što ti život nudi jer on te voli

- Iscijeli svoju budućnost: voli sebe danas i tvoje sutra bit će ti zahvalno 

Louise L. Hay predavačica je i duhovna učiteljica te autorica brojnih svjetskih bestselera, uključujući "Iscijelite duh i tijelo", "I vi možete imati izvanredan život", "Moć žene" ili "Zahvalnost... način života". Njezine knjige prevedene su na 29 jezika u 35 zemalja diljem svijeta. Uspjeh je zaslužila pionirskim radom u kojem je dokazala povezanost uma i tijela te objasnila kako umom možemo utjecati na tijelo, borbu protiv bolesti, ali i održavanje zdravlja. Kao savjetnica, posvetila je svoj život pomaganju drugima pri otkrivanju i korištenju punog potencijala njihove vlastite stvaralačke snage.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –