Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Joachim Sartorius

Prinčevski otoci

  • Nakladnik: Meandarmedia
  • Prijevod: Nikola Krnjaić
  • 11/2015.
  • 116 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789533341071
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Očaravajući izvještaj o opijenosti  jednog pjesnika krajolikom, svjetlošću i ljudima tog otočnog svijeta. Sartorius pali žarku želju u čovjeku da smjesta kupi kartu i krene prema ovim otocima.

Orhan Pamuk


Joachim Sartorius ovim minijaturnim epom sastavio je jedno osobnu, autobiografskim epizodama opremljenu izjavu ljubavi.

Die Zeit

Joachim Sartorius, pjesnik, prevoditelj i publicist, rođen je 1946. u Furthu / Franconija, odrastao u Tunisu, studirao pravo i političke znanosti u Münchenu, Londonu i Parizu. Bio je diplomat u New Yorku, Istanbulu, Pragu i Nikoziji, potom čelni čovjek Goethe Instituta i intendant Berlinskog festivala.

Objavio je petnaestak knjiga, među kojima i: "Hôtel des Étrangers", "Ich habe die Nacht", "Capucelle", "Vakat" (zajedno s Nan Goldin), "Was im Turm begann", "Die Welt über dem Wasserspiegel" itd. Živi i radi u Berlinu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –