Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sonia Choquette

Odgovor je jednostavan : Volite sebe, prepustite životno vodstvo svojem Duhu

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Merima Nikočević Ibrahimpašić
  • 12/2015.
  • 180 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573329
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Želite li pronaći istinski mir i sreću, morate se povezati sa svojim unutarnjim Duhom i naučiti voljeti sebe. To je ključ za ispunjen, uspješan život, smatra Sonia Choquette, duhovna učiteljica, vibracijska iscjeliteljica i autorica svjetskih uspješnica Hodočašće duše, Intuicija, Put srca i Zamoli svoje duhovne vodiče. U ovoj nam knjizi daje vodič, korak po korak, za svakodnevne promjene i način razmišljanja koji će u naš život uvesti svjetlost i radost.
 
Uz Soniu Choquette naučite i vi:

- kako istinski uživati u svakodnevnom životu
- kako spoznati viši aspekt svog postojanja i prepustiti mu životno vodstvo
- kako slušati želje svog srca i pronaći novi životni smjer bez napora i odricanja

Sonia Choquette priznata je diljem svijeta kao autorica, duhovna učiteljica, predavačica i savjetnica za razvoj šestog čula. Autorica je brojnih svjetskih bestselera o intuitivnom buđenju, osobnom i kreativnom razvoju. Obrazovanje je stekla na Sveučilištu u Denveru, Sveučilištu u Parizu (Sorbonne), a na Američkom institutu za holističku teologiju doktorirala je metafizičke znanosti. Njena djela objavljena su u više od četrdeset zemalja i prevedena na trideset i sedam jezika, što je čini jednom od najčitanijih autorica i stručnjakinja u njezinu području rada. Zbog njezinih jedinstvenih sposobnosti njezino je iskustvo traženo diljem svijeta pa pojedincima i organizacijama pomaže znatno poboljšati njihovo funkcioniranje.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –