Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Teal Swan

Sjene prije svitanja : Pronađite svjetlost ljubavi prema sebi i u najmračnijim trenucim

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 02/2016.
  • 288 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573350
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Iako je Teal Swan odrasla u mirnoj divljini, njezino djetinjstvo nije bilo vedro. Užasi su vrebali iza pobožne fasade okolnih gradova u kojima je Teal svojim neuobičajeno jakim izvanosjetilnim sposobnostima privlačila neprimjerenu pozornost.

U vlasti člana lokalnog kulta trinaest je godina trpjela stravično, kontinuirano zlostavljanje – a kad je pobjegla, bila je nemoćna, izgubljena i povrijeđena te nije znala izaći nakraj s time. Postupno je pronašla put od ruba očaja do nagovještaja svjetlosti… i naposljetku je izronila iz tame u potpuno svitanje ljubavi prema sebi.

Danas duhovna predvodnica svjetskog glasa, u ovoj je knjizi iskreno ispričala svoju nevjerojatnu, dramatičnu priču kako bi drugima pomogla da nađu sreću i ljubav prema sebi..

Knjiga "Sjene prije svitanja" obuhvaća Tealinu iznimno zanimljivu priču, ispripovijedanu bolno uvjerljivo, te njezin jasan, praktični vodič za iscjeljivanje iz najdubljih razina patnje. Nudeći sveobuhvatna oruđa, Teal opisuje djelotvorne tehnike, uvide i perspektive utemeljene u duhovnosti i dopušta vam izabrati one tehnike koje su za vas najprikladnije.

Teal Swan međunarodno je priznata duhovna predvodnica i nova utjecajna figura na području metafizike. Rođena je s rasponom izvanosjetilnih sposobnosti među kojima su jasnovidnost, jasno osjećanje i jasno slušanje, a njezin je život bio izniman. Danas s milijunima ljudi dijeli ono što je naučila, poučavajući ih kako u svome životu mogu postići opraštanje, sreću, slobodu i ljubav prema sebi. Putem mnogih utjecajnih i dostupnih internetskih izvora te različitih publikacija, medijskih intervjua, frekvencijskih slika i radionica sinkronizacije, koje vodi širom svijeta, dopire do brojne publike.

Njezina prva knjiga "Kipar na nebu", objavljena 2011. godine, bila je provokativni vodič za ponovno otkrivanje univerzuma, duhovnosti i sebe. Teal je 2012. godine osnovala Headway, tvrtku za poticanje pozitivne svjetske promjene. Njezina je vizija da se svakome na Zemlji omogući živjeti slobodno, radosno i zdravo, a tu je viziju odlučila ostvariti. O njoj se snima dokumentarni film s naslovom Otvorena sjena.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –