Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anke Quittschau Christina Tabernig

Poslovni bonton : Sto najvažnijih pravila ponašanja

  • Nakladnik: Medicinska naklada
  • Nakladnik: Soroptimist International Klub Zagreb Centar
  • Prijevod: Višnja Bedenko, Bojana Zeljko Lipovščak
  • 09/2015.
  • 240 str., meki uvez
  • ISBN 9789531767187
  • Cijena: 11.15 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Željeli bismo da vam ovaj vodič pomogne u profiliranju vaše osobnosti i vrijednosnoga sustava u poslovnom životu. Nije mu namjera da vas uči kako upotrebljavati kliješta za rakove, nego da vam prije svega olakša svakodnevne odnose. Svima nam je poznato da nam sitnice poput pozdrava, pridržavanja vrata ili riječi "hvala" i "molim" čine svakodnevicu ugodnijom.

U ovoj knjizi nudimo vam pravila uz pomoć kojih ćete lakše svladati poslovnu svakodnevicu - od pravilna oslovljavanja i odijevanja preko ponašanja pri pregovorima i na sastancima do ponašanja na poslovnom ručku ili večeri. Najveća tajna svih naših savjeta zove se poštovanje, jer je temelj lijepa ponašanja ophođenje s poštovanjem.

Ovladavanje pravilima ponašanja u poslovnom svijetu bit će vam veoma korisno. Pomoći će vam da se na poslovnom planu krećete sigurno i vjerodostojno te da za stolom pokažete visoku kulturu. Pristojnost i poštovanje pomoći će vam da lakše svladate i škakljive situacije. Želimo vam puno uspjeha!


Anke Quittschau i Christina Tabernig


**

Hrvatsko izdanje njemačkoga priručnika "Poslovni bonton - 100 najvažnijih pravila ponašanja" nastalo je kao još jedan zajednički projekt kluba Soroptimist International Zagreb Centar i Medicinske naklade. Priručnik će biti koristan svima koji ulaze u svijet rada ili su več ušli kako bi se osjećali sigurnije u nastupu i ostavili što bolji dojam na sugovornike te domaće i strane poslovne partnere. Pisan je jednostavnim jezikom, a pravila su popraćena mnoštvom slikovitih primjera.

Zašto je naš klub ušao u ovaj projekt? Poboljšanje uvjeta života te položaja žena i djevojaka u društvu u fokusu je interesa soroptimistica diljem svijeta već gotovo sto godina, o čemu svjedoče tisuće uspješnih lokalnih, nacionalnih i međunarodnih projekata namijenjenih obrazovanju žena i djevojaka što ih ostvaruju mnogobrojni klubovi, unije i federacije organizacije Soroptimist International.

Prihodom ostvarenim od prodaje ove knjige želimo stvoriti fond stipendija koje će omogućiti visokoškolsko obrazovanje djevojkama bez roditeljske skrbi. Zahvaljujemo Medicinskoj nakladi koja je, kao i uvijek dosada, spremno prihvatila ponuđenu suradnju u tom projektu te SI klubu prijatelju iz Dortmunda koji nam je svojom donacijom omogućio da otkupimo autorska prava. Također zahvaljujemo lektorici Nives Opaćić koja je pridonijela jezičnoj kvaliteti priručnika.

Kupite knjigu, preporučite je kolegama, prijateljima i znancima jer time pomažete sebi i drugima.


Bojana Zeljko-Lipovšćak, Predsjednica SI Kluba Zagreb Centar

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –