Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Robert Galbraith

Karijera zla

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Mirna Čubranić
  • 07/2016.
  • 560 str., meki uvez
  • ISBN 9789531419901
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Treći roman iz serije kriminalističkih romana s detektivom Cormoranom Strikeom.

Robin Ellacott zgrozit će se kad u tajanstvenom paketu naslovljenom na svoje ime pronađe odrezanu žensku nogu. Njezin šef, privatni detektiv Cormoran Strike, manje je iznenađen, ali nimalo manje uznemiren. Četvoricu ljudi iz svoje prošlosti drži mogućim krivcima – i zna da je svaki od njih neopisivo okrutan.

Dok se policija usredotočava na jednog sumnjivca za kojeg je Strike sve sigurniji da nije počinitelj zločina, Robin i on uzimaju stvari u svoje ruke i istražuju mračan i izopačen svijet ostale trojice muškaraca. Ali kad se dogode nova strašna djela, vrijeme im počne odmicati…

Vraški pametna zagonetka s neočekivanim obratima na svakom uglu, "Karijera zla" ujedno je napeta priča o muškarcu i ženi na raskršću u privatnom i profesionalnom životu.

Robert Galbraith pseudonim je spisateljice J.K. Rowling, autorice uspješnica iz serije romana o Harryju Potteru te romana "Prijevremeni izbori". "Karijera zla" treći je u nizu hvaljenih krimića o istražitelju Cormoranu Strikeu, a ušao je u uži izbor za prestižnu britansku književnu nagradu Theakston Old Peculier za najbolji britanski krimić godine. "Zov kukavice" objavljen je 2013., a "Dudov svilac" 2014. Romani o Cormoranu Strikeu Roberta Galbraitha bit će adaptirani za televizijsku seriju za BBC One, u produkciji Brontë Film and Television.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Karijera zla - Robert Galbraith –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –