Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sylvain Reynard

Gabrielovo iskupljenje

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Borivoj Radaković
  • 12/2016.
  • 468 str., meki uvez
  • ISBN 9789533048147
  • Cijena: 15.93 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Profesor Gabriel Emerson napustio je svoju poziciju na Sveučilištu u Torontu kako bi započeo novi život sa svojom voljenom Julijom, uvjeren da se, dok su god zajedno, mogu nositi sa svakim izazovom.

No Julijin doktorski studij zaprijeti Gabrielovim planovima za zajednički život i njegovoj žarkoj želji da postane otac. Napori zahtjevnog studija u potpunosti zaokupe Juliju, a kad ona dobije čast da na Oxfordu održi akademsko predavanje, u njihov svijet opet uđu osobe koje su im već pokušale zagorčati život. Jedna od njih, posebno opaka, pod svaku cijenu želi poniziti Juliju i otkriti jednu od Gabrielovih najmračnijih tajni.

U pokušaju da se suoči s vlastitim demonima, Gabriel odluči saznati više o svojim biološkim roditeljima, zaputivši se u potragu koja će imati zapanjujuće posljedice i za njega i za Juliju, ali i za nadu o osnivanju obitelji.

"Gabrielovo iskupljenje", treći dio trilogije koju je započeo "Gabrielov pakao", a nastavio "Gabrielov zanos", epski je konac romantične, uzbudljive i strastvene priče o Gabrielu i Juliji i njihovoj borbi za vlastitu ljubav. Iako je napisao romane koji su redom bili bestseleri New York Timesa te očarao čitatelje u svijetu i u Hrvatskoj, Sylvain Reynard uspio je zadržati posvemašnju anonimnost. Sve što znamo jest da živi u Kanadi, voli renesansnu umjetnost i Firencu te da je nenadmašivi majstor romantike. Ljubav Gabriela i Julije inspirirala je čitatelje da i sami pišu svoje vizije priče o svijetu glavnih junaka, ali i da se zapute u Toronto i Firencu i možda otkriju koji trag o tajanstvenom autoru.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –