Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Robert Harris

Časnik i špijun

  • Nakladnik: Vuković & Runjić
  • Prijevod: Andy Jelčić
  • 01/2017.
  • 464 str., meki uvez
  • ISBN 9789532861549
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Bila je to najozloglašenija sudska pogreška u povijesti. Pariz, 1895.: vojni časnik, Georges Picquart, gleda kako osuđenoga špijuna, Alfreda Dreyfusa, javno ponižavaju pred razuzdanom gomilom. Dreyfusa doživotno protjeraju na Đavolji otok; Picquart je unaprijeđen u načelnika obavještajne službe koja mu je ušla u trag.

No kada Picquart otkrije da se tajne i dalje prosljeđuju Nijemcima, uvučen je u opasan labirint prijevare i korupcije koji ne prijeti samo njegovoj časti, nego i životu ...


Prijetnja i napetost čvrsto su  isprepletene.
Sunday Times

Robert Harris rođen je u Nottinghamu 1957. godine. Nakon diplome na Cambridgeu, radio je kao reporter  za BBC, a 1987. postao je urednik u Observeru. Pisao je kolumne za Sunday Times i Daily Telegraph, a 2003. proglašen  je britanskim  kolumnistom godine.

Autor je uspješnih romana kao što su "Domovina", "Enigma", "Pompeji", "Staljinov anđeo", "Imperium", "Lustrum", "Duh" i "Indeks straha", a djela su mu prevedena na više od trideset jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –