Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ivan Kapetanović

Camino de Santiago : Hodočašće sv. Jakovu

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 05/2017.
  • 344 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533049076
  • Cijena: 22.43 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Knjiga "Camino de Santiago" Ivana Kapetanovića govori o njegovu gotovo tri tisuće kilometara dugom hodočašću do Santiaga de Compostela, svetišta sv. Jakova u Španjolskoj, koje se nakon Rima i Jeruzalema smatra najvažnijim hodočasničkim ciljem.

Putovanje pješice dugo oko osamdeset dana u dva navrata ispunjeno je tjelesnim naporima, žuljevima i drugim teškoćama, ali i jedinstvenim duhovnim iskustvom koje je, kaže naš putnik, pravi Božji blagoslov.

„Camino je čudesan i nezaboravan san s otvorenim očima. Tko se može oduprijeti lijepim osjećajima?!“ kazuje Kapetanović.

 „Mnogi od vas koji ovu knjigu imate u rukama mislite kao i oni koji su bili skeptični ili kao oni koji su s ljubavlju prihvatili moju želju…

Ništa i nikome nisam htio dokazivati. Želio sam ispuniti zavjet. Zahvaliti Gospodinu na svim darovima i milostima kojima me je obasipao. Htio sam mu reći – Gospodine tu sam, učvrsti moju vjeru, ne daj da se sotonske riječi koje me odvraćaju od ispunjenja zavjeta nasele u moju dušu. Ti prosudi iskrenost moje žrtve i budi mi milostiv.“

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –