Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sarah Knight

Kako vam se život čudesno mijenja kad vam se živo j**e

  • Nakladnik: Naklada Ljevak
  • Prijevod: Petra Štrok
  • 06/2017.
  • 200 str., meki uvez
  • ISBN 9789533550503
  • Cijena: 14.47 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kako prestati trošiti vrijeme koje nemate na ljude koji vam se ne sviđaju čineći stvari koje ne želite činiti?

Knjiga Sare Knight "Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e" međunarodni je bestseler o tome kako se brinuti manje i dobiti više. Jeste li pod stresom i pretrpani poslom, dok od života ne dobivate dovoljno? Dosta vam je ispunjavanja želja i prohtjeva drugih ljudi prije negoli zadovoljite sebe? Ako je tome tako, tada je pravo vrijeme da vas ne j**e živa sila.
 
Ova praktična parodija bestselera Marie Kondo, "Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život" (The Life-Changing Magic of Tidying Up), objašnjava kako se osloboditi neželjenih obveza, srama i krivnje i kako da svoje dragocjeno vrijeme počnete trošiti na ljude koji vas čine sretnima, čineći ono što želite. Autoričina jednostavna Metoda nežaljenja za izbacivanje mentalnog otpada u dva koraka pomoći će vam da vam se počne živo j**ati i za obiteljske drame, „bikini tijelo“, mišljenja suradnika, tračera i stranaca, „lude“ zabave i stvari koje vam nisu potrebne i… druga sranja.

Čitanje ove knjige i njezina „j**e mi se“ filozofija oslobodit će vas i omogućiti vam da svoje vrijeme, energiju i novac ulažete u ljude i stvari koji su doista važni. Zato… Što čekate? Neka vam se živo j**e i već danas počnite živjeti svoj najbolji život.

Sarah Knight je godine 2016. napustila je New York i posao u velikoj tvrtki i otisnula se u slobodne vode. I dalje sa zadovoljstvom piše i uređuje knjige. Objavila je knjige "Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e" (The Life-Changing Magic of Not Giving a Fu*k, 2015.), "Sredite svoja sr*nja" (Get Your Sh*t Together, 2016.) i "Budite svoji" (You Do You, 2017.). 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –