Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Phaedra Patrick

Čudesna narukvica Arthura Peppera

  • Nakladnik: Naklada Ljevak
  • Prijevod: Ivana Ostojić
  • 09/2017.
  • 328 str., meki uvez
  • ISBN 9789533551241
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nakon četrdeset godina braka udovac Arthur Pepper među stvarima pokojne supruge pronalazi zlatnu narukvicu s privjescima i zaintrigiran tim otkrićem kreće u razotkrivanje tajni koju kriju privjesci. No kako se koja priča razotkrije, pojavljuju se nove tajne i Arthur doznaje da je njegova žena prije nego što ga je upoznala imala uzbudljiv život o kojem on nije imao pojma. Nakon tolikih godina koje su proveli u sretnom braku  počinje se pitati je li ju uopće poznavao. Roman o braku, žalovanju i sjećanjima, ugodan je i okrepljujuć poput vruće šalice čaja u hladno zimsko popodne.

"Čudesna narukvica Arthura Peppera", prvijenac britanske autorice Phaedre Patrick, svojom će toplinom i mudrošću zaokupiti ljubitelje popularnog žanra priča u kojima se običan i dosadan život preobrazi u uzbudljivo putovanje i proces samootkrivanja.

Ekscentričan, šarmantan, topao i mudar, ovaj roman govori o pronalaženju hrabrosti, plemenitosti i suosjećanja i onda kad se sve čini beznadnim i izgubljenim. - Nina George, autorica Male pariške knjižare
 
Bajkovita priča o udovcu Arthuru Pepperu, koji se u poznim godinama odriče svojeg udobnog ali dosadnog života i kreće na čudesno putovanje samootkrivanja okrijepit će vas poput vruće šalice čaja u hladno zimsko popodne. - Kirkus

Phaedra Patrick studirala je povijest umjetnosti i marketing. Bavila se oslikavanjem stakla, organiziranjem filmskih festivala i komunikacijskim menadžmentom. Njezine kratke priče osvojile su nekoliko nagrada. "Čudesna narukvica Arthura Peppera" prvi joj je roman. Živi u Velikoj Britaniji sa sinom i mužem.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –