Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nenad Jalšenjak

Nasmiješeno sunce : Kraljevstvo, knjiga 1.

  • Nakladnik: Zagrebačka naklada
  • 11/2017.
  • 366 str., meki uvez
  • ISBN 9789532522068
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Legenda kaže da se Sjena vratila u svijet duboko zakopana u srcima i dušama ljudi – slabih bića koje je Cjelovitost spasila proviđenjem ili kobnom pogreškom. Dok su se oni širili novom Zemljom, Sjena je prekrivala svijet drevnih crnonogih i njihove mlađe braće – plemenitih. Kad se veliki pehar ljudske zloće prepunio, more su počele prelaziti iz svijeta snova u onaj stvarni, navješćujući povratak iskonskog zla, Morgha. Svijet nepovratno klizi u novi Armagedon, a njegovi žitelji ponovo moraju odabrati stranu.

"Nasmiješeno sunce" prvi je dio ciklusa "Kraljevstvo" autora Nenada Jalšenjaka. Epski je to roman fantastike koji nas vodi kroz svijet na rubu vlastita uništenja, ispreplićući sudbine brojnih likova s usudom cijelih vrsta obuhvaćenih neumitnošću nadolazeće katastrofe. To je priča o svijetu bremenite prošlosti i mračne budućnosti u koju je autor utkao brojne posvete klasicima žanra, inspirirana biblijskim motivima i mitologijama hrvatskoga i europskih naroda.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –