Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Katharine McGee

Blistave visine

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 11/2017.
  • 338 str., meki uvez
  • ISBN 9789533136080
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nastavak bestselera New York Timesa "Tisućiti kat". Dobrodošli u New York 2118. godine! Na Manhattanu se uzdiže toranj od tisuću katova, vrhunsko tehnološko čudo organizirano poput savršena milijunskog grada u kojem se nalazi sve što mnogim ljudima treba: od svih potrebnih dućana do parkova, škola i znanstvenih institucija. Na njegovu vrhu žive mladi, lijepi i bogati. Oni su ambiciozni, tajanstveni, a neki od njih i skandalozno zli.

Avery, savršena ljepotica i najpopularnija djevojka kojoj svi žele biti prijatelji, skriva s kim je u vezi i pokušava otkriti mjesto na kojem njihova ljubav neće biti zabranjena. Pritisak na nju uvijek je velik – sve su oči uprte u nju, očekivanja da se uvijek primjereno ponaša, savršeno izgleda, da je ljubazna i suzdržana počela su je toliko opterećivati da više nije sretna i silno bi željela pokazati svoje raspoloženje.

Ledu muči grižnja savjesti zbog Erisine smrti i boji se da će netko od svjedoka progovoriti pa angažira Watta da ih špijunira. Istovremeno Watt shvaća da će se njezinih prijetnji može osloboditi samo ako ona prizna da je gurnula Eris s tornja. No što će se dogoditi kada njihov poslovni odnos postane intimniji?

Katharine McGee rođena je 1988. u Houstonu u Teksasu. Studirala je englesku i francusku književnost na Sveučilištu Princeton. Nakon fakulteta radila je u izdavačkoj kući Harper Collins. Autorica je romana "Tisućiti kat", "Blistave visine" i "Nebo pod oblacima".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –