Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
John Farndon

Sve što trebate znati o ptičjoj gripi

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Josip Šipić
  • 02/2006.
  • 125, meki uvez
  • ISBN 9531201749
  • Cijena: 3.32 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Pandemija ptičje gripe je neminovna – tako nam barem kažu. Otkriven u Kini, gdje je napao ptice, ovaj po svemu sudeći nemilosrdan virus mogao bi mutirati i ubiti na tisuće, možda i na milijune ljudi. Ali koliko su točne ove prognoze? Je li u pitanju samo panika koju stvaraju mediji, ili istinska prijetnja protiv koje bismo se trebali zaštititi odmah? I kako bismo to mogli učiniti?

"Sve što trebate znati o ptičjoj gripi" je knjiga koja odgovara na ova pitanja, ali istražuje i mnoga druga:

- Povijest pandemija – i zašto bi ova mogla biti različita
- Svi veliki napad gripe
- Što je virus i kako se širi
- Kako djeluju antiviralni lijekovi i cjepiva
- Što će poduzeti vlade ako se počnu ostvarivati najcrnje slutnje
- Kako se možemo zaštititi

... te puno više od toga. Bilo da ste zabrinuti o mogućim posljedicama ptičje gripe za vas i vašu obitelj, ili jednostavno želite saznati više od onoga što ste čuli u medijima – ova je prava knjiga za vas.

John Farndon je autor brojnih popularnih priručnika iz različitih tematskih područja, uključujući bestselere poput "Džepne enciklopedije" Dorling Kindersley i Collinsove "Dječje enciklopedije". Triput je nominiran za Aventis junior nagradu za najbolju knjigu iz područja znanosti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –