Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Thom Hartmann

Najveća duhovna tajna svih vremena

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Aleksandra Mihaljević Barlović
  • 05/2006.
  • 201 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9536516837
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kad mladi novinar Paul Abler riskira vlastiti život da bi spasio život djevojčice, kreće u pustolovinu kakvu nije mogao ni sanjati. U tunelima pod Manhattanom, gdje se beskućnici skrivaju od policije, susreće neobičnog čovjeka koji mu pruža niz zapanjujućih uvida. Paulov se život iz korijena promijeni kad osobno doživi bezvremeni trenutak nastanka univerzuma, radosno iznenađenje pronalaženja istinske ljubavi i iznimnu istinu koja potpuno promijeni smjer njegova života – a mogla bi zauvijek promijeniti i smjer vašega života.

Autor bestselera Posljednji žar pradavnog sunca i Prorokov put istražuje duboke tajne koje od pamtivijeka uzburkavaju ljudsku dušu. U ovoj suvremenoj paraboli duhovni vodiči odvode Paula u začudnu pustolovinu u kojoj otkriva i doživljava najveću duhovnu tajnu. Paulova je pustolovina putovanje na koje bismo svi rado pošli jer nudi odgovore koje svi želimo pronaći.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –