Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Melissa P.

100 poteza četkom prije spavanja

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Tonko Ribić
  • 12/2003.
  • 144 str., meki uvez
  • ISBN 9532009655
  • Cijena: 6.50 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Lirski i uznemirujući, težak i romantičan, "100 poteza četkom prije spavanja" najsnažnije je i najneočekivanije debitantsko djelo u Italiji proteklih godina.

Šesnaest godina, jedan dnevnik, otkrivanje novog i drukčijeg svijeta: tijelo adolescentice, potraga za samom sobom kroz seks, čežnja da se doživi ljubav, iluzija da će je pronaći u mnoštvu kreveta, mnoštvu tijela, u nepoznatim kućama, s muškarcima koji je ne vole.

Za Melissu sve počinje s njezinim prvim iskustvom: u tom času shvaća, ili se zanosi shvaćanjem, kako muškarci ne žele upoznati bit jedne žene, kako nisu u stanju voljeti zanemarujući tjelesnost. Zbog toga Melissa podaje svoje tijelo bilo kome tko ga poželi, u nadi da će netko, gledajući je u oči, zamijetiti njezinu žeđ za ljubavlju.

Završava, međutim, u mračnom i prljavom tunelu ponižavanja i boli izlažući se opasnosti da u njemu zauvijek izgubi ono što joj je najdragocjenije - samu sebe.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –