Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mavis Cheek

Napredak Patricka Parkera

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 11/2006.
  • 361 str., meki uvez
  • ISBN 9531203008
  • Cijena: 14.60 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Patrick Parker, dijete iz bombom razorenog Coventryja, obožavan i potican od svoje majke, ostvaruje svoj san da bude veliki arhitekt i graditelj mostova. Audrey Wapshott sanjari o tome da bude Patrickova žena, no ambiciozni Patrick ima drugih planova, pa osamljena Audrey slijedi svoju vlastitu sudbinu u razmetnome Parizu...

Mavis Cheek je rođena i odrasla u Wimbledonu. Dvanaest je godina radila kao tajnica u izdavačkoj kući gdje je naučila puno o suvremenoj umjetnosti te otvorila svoju vlastitu galeriju i radila s umjetnicima poput Davida Hocknevja, Allena Jonesa, Patricka Caulfielda, Gillian Ayres. Upisala je studij umjetnosti, a nakon studija počela se baviti pisanjem. Njezin prvi roman, «Pause Between Acts», koji je objavljen 1988., osvojio je nagradu «She/John Menzies First Novel Prize». Do sada je napisala desetak romana s iznimnim uspjehom. Autorica je svjetske uspješnice «Seksualni život moje ujne».

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –