Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Fannie Flagg

Dobrodošla na svijet, djevojčice!

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Patricija Vodopija
  • 01/2007.
  • 490 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9532231099
  • Cijena: 21.10 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Obožavatelje "Pohanih zelenih rajčica" (knjige i filma), ugođaja s Juga Sjedinjenih Američkih Država te priča o međuljudskoj povezanosti i toplini stanovnika malih gradova, razveselit će hrvatsko izdanje trećeg romana popularne američke autorice Fannie Flagg: "Dobrodošla na svijet, Djevojčice!"

Pred nama je priča o televizijskoj zvijezdi u usponu, Deni Nordstrom, koja ima sve: mlada je, lijepa, pametna i uspješna, ali se, unatoč vrtoglavom uspjehu i velikoj količini novaca koju zarađuje, mora suočiti sa svojom tajanstvenom prošlošću i provincijskim obiteljskim nasljeđem, koji joj, na različite načine, kompliciraju sadašnji život.

Fannie Flagg u privatnom životu je televizijska voditeljica i novinarka, broadwayska zvijezda, filmska glumica, sudionica na brojnim natjecanjima za ljepotu...Ova uspješna žena se, unatoč disleksiji, prometnula u jednu od najprodavanijih američkih spisateljica. Veliki uspjeh donio joj je njezin drugi roman "Pohane zelene rajčice" po kojem je snimljen odličan film, a koji je autorici priskrbio nagradu Grammy. U hrvatskom prijevodu objavljeni su još romani "Daisy Day i čudotvorac" i "Sreća ispod duge".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –