Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Bernard Jan

January River

  • Nakladnik: Epifanija
  • 10/2007.
  • 171 str., meki uvez
  • ISBN 9789537077075
  • Cijena: 15.93 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
«January River» je topla, iskrena, ljudska priča, koja govori o odrastanju, ljubavi i neraskidivoj vezi čovjeka s njegovim često najboljim prijateljem - psom.

Smještena u idiličan gradić Greenfield na jugozapadu Nebraske, ona opisuje naizgled bezbrižno odrastanje glavnoga junaka Ethana McCovja, sve dok stvari odjednom ne krenu po zlu za njega, njegova brata Williama McCoyja, Jasona Hawka i Sarah Zachariah u trenutku kad beživotno tijelo Derricka Zachariaha bude pronađeno zapetljano u grmlju na dnu rijeke January River.

Namijenjen ponajprije mlađem ali i starijem čitateljstvu, «January River» je roman koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, već budi u nama osjećaj topline u svijetu otuđenja, vječite trke i sve zahlađenijih međuljudskih odnosa sa sjetnim prisjećanjem na dane odrastanja i sazrijevanja. Kroz knjigu se provlači snažna autorova angažiranost za ekološki način života i brigu za životinje.

Bernard Jan do sad je objavio romane: «Anđeo mog rata», «Svjetla umirućeg grada», «Potraži me ispod duge», «Priča o Luki». Pod pseudonimom Michael Daniels objavio je zibrku pjesama «Razglednice s one strane stvarnosti».

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –