Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jo Lethaby

Lijepa u bikiniju : u 4 tjedna do savršene figure

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Mirela Dorotić
  • 09/2007.
  • 128 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531205214
  • Cijena: 9.95 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kako za 4 tjedna do savršene figure? Ova je knjiga sveobuhvatni plan postizanja privlačnog tijela u kupaćem kostimu koja se ne mora isključivo koristiti prije ljeta, ona će vam pomoći da u kratkom roku dovedete svoje lice i tijelo u vrhunsku formu, da budete spremne razodjenuti se u kupaći kostim.

Najvažnije je postaviti realan cilj, a to nije postići izgled manekenke cilj nije postići izgled manekenke, nego oblikovati tijelo, ojačati mišiće, smanjiti konfekcijski broj i osjećati se zdravije i samopouzdanije. „Zdrava prehrana, optimalan unos vode i redovito vježbanje najvažniji su za mršavljenje, sprječavanje celulita, lijepu kožu i kosu te razinu energije. Čišćenje organizma (detoksikacija) povećava razinu energije i poboljšava izgled kože, a piling, masaža i četkanje kože potiču cirkulaciju. Brža cirkulacija poboljšava kvalitetu kože i pomaže u borbi protiv celulita. U osnovici ključan je faktor za dobru formu briga o samoj sebi, kako iznutra, tako i izvana.“

Knjiga vas postupno vodi kroz tjedne planove prehrane, vježbanja i tretmana za uljepšavanje nakon kojih ćete se osjećati svježe, pune energije i samopouzdanja.

U prvom tjednu provedite detoksikacijsku dijetu koja će vam pomoći pročistiti tijelo i istovremeno kombinirajte aerobne vježbe za sagorijevanje masnoća s vježbama za oblikovanje tijela. Knjiga donosi plan prehrane i popis namirnica koje bi se trebale konzumirati, ali s obzirom na to da čišćenje ne podrazumijeva samo prehranu, preporučaju se i pilinzi, hidroterapija, masaža, četkanje kože i vježbanje. U knjizi ćete pronaći niz aerobnih vježbi za stjecanje kondicije i oblikovanje mišića cijeloga tijela te vježbe za opuštanje. Sve tretmane čišćenja i hidroterapije moguće je napraviti kod kuće.

U drugom tjednu knjiga nudi savjete o stjecanju prehrambenih navika kojima ćete smanjiti težinu te kako se hraniti izvan kuće, preporuke o uravnoteženoj prehrani, o idealnim obrocima, o izbjegavanju iskušenja. Također se preporučuje nova serija vježbi za povećanje mišićne mase, pliometrijske vježbe za sagorijevanje masnoća, aerobne vježbe za izdržljivost te vježbe za oblikovanje mišića. I u drugom se tjednu preporučuju tretmani za ljepotu koje svatko može napraviti u svojem domu.

Treći tjedan naglašava hranu koja je dobra za kožu i kosu te tretmane i tehnike pomoću kojih ćete se osjećati ljepše i samopouzdanije. I ovdje se preporučuje određena hrana bogata mineralima i vitaminima važnima za naše tijelo i kožu te preporuke o obnavljanju tekućine u tijelu. Program vježbi u trećem tjednu uključuje vježbe za zagrijavanje, za povećanje mišićne mase, aerobne vježbe za izdržljivost i povećanje snage te 10-minutne vježbe za oblikovanje mišića. Detaljno je opisana i 4-minutna masaža lica te se preporučuju ulja za masažu.

Četvrti tjedan donosi neke ideje za obroke i međuobroke te sokove za održavanje visoke razine energije. Preporučene vježbe u četvrtom tjednu zahtijevaju veliko neprezanje mišića jer je cilj postići što veću izdržljivost i snagu. Na kraju su ponuđeni korisni savjeti za njegu ruku, stopala, leđa, preporuka za sigurno sunčanje te uklanjanje dlačica.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –