Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nina L. Paul

Hepatitis C - Za sve koje žele znati više...

  • Nakladnik: MIŠ
  • Nakladnik: ABC Hepatitis
  • Prijevod: Ana-Maria Krupić
  • 09/2007.
  • 286 str., meki uvez
  • ISBN 9789536961830
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Mnoge osobe ne osjećaju simptome hepatitisa C, no često ih zabrinjava neizvjesnost, to što ne znaju što će im bolest donijeti u budućnosti. Uz sve to, oboljeli od hepatitisa C često se suočavaju sa stigmom koja prati tu bolest. Velik dio našega društva ne zna ništa o hepatitisu C, a ako i znaju ponešto, često imaju mnoštvo pogrešnih informacija. Ova knjiga ne samo da educira pacijenta i pruža mu jasne, sažete i točne informacije, nego mu omogućava da ih podijeli s obitelji i prijateljima I pomogne im razumjeti sa čime se pacijent suočava.

Svaka kronična bolest donosi mnoge izazove, ali možete naučiti kako ih svladati i suočiti se s njima na pozitivniji način. Kad se naoružate znanjem, postajete snažniji i u konačnici se osjećate kao da imate kontrolu nad svojom bolesti. Možda nećete moći kontrolirati krajnji ishod bolesti, ali možete promijeniti način na koji se suočavate s njom. Informacije i znanje koje vam ova knjiga pruža pomoći će vam i dati vam snagu da pogledate bolesti ravno u oči. (Gina Pollichino, viša medicinska sestra)

Vodič "Hepatitis C - Za sve koje žele znati više..." pokriva svako pitanje o životu i suočavanju s bolešću hepatitisa C – od dijagnoze do liječenja te bolesti. Pomoći će vam u odabiru zdravoga načina života opisujući tjelesne, emocionalne i financijske probleme s kojima se suočavate u svojoj bolesti. Saznajte kako hepatitis C utječe na vašu jetru i ostatak tijela te koje su najbolje dostupne opcije lječenja, uz komplementarne i alternativne pristupe liječenju zajedno.

U njemu ćete ujedno otkriti kako:

- Uočiti simptome i znakove upozorenja
- Pomoći djeci boriti se s bolešcu
- Ostati optimističan i povezan s drugima
- Zaštiti one koje volite
- Pronaći podršku koju trebate

Namijenjena oboljelima, njihovim obiteljima i prijateljima te svima koji brinu za vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, ova pristupačno pisana knjiga pruža čitatelju bogatstvo informacija o hepatitisu C.

Pročitaj poglavlje!

***

Dr. sc. Nina L. Paul djeluje u području znanstvene i zdravstvene komunikacije već više od dvadeset godina. Tim je putem krenula na SUNY Purchaseu gdje je diplomirala biologiju i radila na istraživanju iz područja neuroimunologije. Nakon rada na medicinskim izdanjima u Rockefeller University Pressu, magistrirala je i doktorirala iz epidemiologije infektivnih bolesti i imunologije na sveučilištu Yale. Nakon Yalea u Engleskoj je provela znanstveno istraživanje koje se fokusiralo na virus humane imunodeficijencije (HIV) i srodne viruse te njihovu interakciju s imunosustavom. O tome je objavila mnogo članaka i prezentirala rezultate istraživanja na znanstvenim konferencijama diljem svijeta.

Također je predavala biologiju u školi u New Mexicu i volontirala u Informativnom centru za oboljele od karcinoma (Cancer Information Centre) u bolnici u Engleskoj. Nina vjeruje u cjeloviti pristup zdravstvenoj skrbi. Postala je majstor reikija, univerzalne životne energije koja se prenosi putem ruku.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –