Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
G. K. Thakkar

Tajne urinoterapije

  • Nakladnik: TELEdisk
  • Prijevod: Iva Ušćumlić Gretić
  • 04/2008.
  • 102 str., meki uvez
  • ISBN 9789537039585
  • Cijena: 9.29 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Prastara tehnika liječenja urinom ponovno je oživjela, a njezine bezbrojne zdravstvene prednosti potvrđuju i liječnici i pacijenti.

Klinička istraživanja su potvrdila da tisuće važnih tjelesnih supstanci i hranljivih tvari koje završavaju u urinu odražavaju individualno funkcioniranje tijela određene osobe. Kada se ove supstance ponovno iskoriste, one se ponašaju kao prirodno cjepivo, antibiotici i antikancerogeni agensi; isto tako, one uspostavljaju hormonalnu ravnotežu i djeluju protiv raznih alergija.

Procjenjuje se da urin sadrži u sebi tisuće biokemijskih supstanci, međutim svega 200 njih je do sada proučeno. Urin predstavlja ogromnu riznicu važnih hranljivih tvari, enzima, hormona, prirodnih antitijela i drugih imunoloških obrambenih agensa koji su od presudne važnosti za ljudsko zdravlje.

Autor ove knjige, Indijac G. K. Thakkar svoj je život posvetio služenju oboljelom čovječanstvu propagiranjem urinoterapije. Sakupio je golemo praktično iskustvo u urinoterapiji liječeći tisuće pacijenata koji su patili od raznih bolesti. U ovoj knjižici opisana su sva njegova iskustva, savjeti za pojedine bolesti i povijest ove čudesne terapije.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –