Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Cecelia Ahern

Da me barem možeš vidjeti

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Martina Milas
  • 09/2008.
  • 257 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531208062
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Sve u životu Elisabeth Egan ima svoje mjesto, od šalice za espresso u blistavo čistoj kuhinji do uzoraka materijala i boja u njenoj tvrtki za uređenje interijera. Red i temeljitost drže Elizabethin život pod kontrolom, a njeno srce daleko od boli i patnje koju je pretrpjela u prošlosti.Jedina je mrlja u njezinu besprijekornom životu sestra Saoirse.

Crvenokosa vjetropirka iza sebe uvijek ostavlja nered koji Elizabeth jasno, svim silama nastoji srediti - a to uključuje i Saoirseina šestogodišnjeg sina Lukea. Neprestano balansiranje između brige za nećaka i vođenja vlastite tvrtke ostavlja Elizabeth malo vremena za pogrešku - ili za zabavu.

Jednog je dana u Lukeov i njezin život ušetao stranac. Ivan je bezbrižan, spontan i uvijek spreman za novu pustolovinu - on je sve ono što Elizabeth nije. U tren joj se oka uvukao pod kožu i preokrenuo joj život naglavce.

Elizabeth malo toga zna o Ivanu - tko je on i je li doista onakav kakvim se doima. Sanjari o njemu, no ima li njihova veza budućnost...

"Da me barem možeš vidjeti" topla je priča o ljubavi i prijateljstvu ispričana prepoznatljivim stilom Cecelije Ahern.

***

Cecilia Ahern
je rođena 1981.godine u Dublinu i Irska je spisateljica. Prije ulaska u spisateljske vode diplomirala je novinarstvo i medije. Autorica je nekoliko romana i popriličnog broja kratkih priča. Producentica je humoristične serije u kojoj glumi Christina Applegate (Kelly iz Bračnih voda) na ABC-u. Sestra joj je udana za pjevača grupe Westlife. Cecelia živi u okolici Dublino i piše novi roman.

Njezin prvi roman "P.S. Volim te" bio je jedan od najprodavanijih prvijenaca u 2004. godini, zauzeo je prvo mjesto na ljestvici uspješnica "Sunday Timesa" i bio uvršten u djela preporučena kao ljetno štivo u popularnoj televizijskoj emisiji "Richard i Judy". Tvrtka Warner Bros snimila je film prema ovome romanu s Hilary Swank u glavnoj ulozi. "P.S. volim te" jedan je od najprodavanijih romana i u Hrvatskoj.

Cecelia Ahern irska je spisateljica čiji se romani prevode u više od 40 zemalja svijeta te su prodani u više od 25 milijuna primjeraka. Prema njezinu prvijencu „P. S. Volim te“ snimljen je film s Hilary Swank i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama, a prema romanu "Na kraju duge" film s Lily Collins i Samom Claflinom u glavnim ulogama. Dosad je na hrvatski prevedeno 13 njezinih romana i jedna zbirka priča.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –