Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sophie Kinsella

Sjećaš me se?

  • Nakladnik: Naklada OceanMore
  • Prijevod: Anđa Matić i Ivana Valjak
  • 09/2008.
  • 292 str., meki uvez
  • ISBN 9789537056568
  • Cijena: 9.29 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Lexi se nakon prometne nesreće budi u bolnici. Zbog ozljede glave izgubila je pamćenje i ne sjeća se ničega iz proteklih triju godine. Liječnici joj kažu da boluje od retrogradne amnezije i da ne mogu procijeniti kada će joj se vratiti pamćenje. Zaprepasti se kad shvati koliko joj se život promijenio: udana je za prezgodnoga muškarca, napredovala je na poslu i na papiru njen izgleda savršeno. I fizički se preobrazila: ima savršene zube, prekrasnu kosu i u odličnoj je formi.

Lexi se iz dvadesetpetogodišnjakinje koja je radila u uredu transformirala u uspješnu poslovnu ženu. Ima vlastitu pomoćnicu, živi u ultramodernom stanu opremljenom najsuvremenijom tehnologijom, više ne jede ugljikohidrate i ima prijateljice iz visokog društva.Ipak, polako počinje shvaćati da stvari i nisu baš toliko prekrasne kakvima su se činile na početku.

Njezine najbliže prijateljice udaljile su se od nje. A ni njen muž Eric ne djeluje kao njen tip muškarca. Posebno kad se u njenom životu pojavi privlačni arhitekt Jon i oda joj šokantnu tajnu.

Lexi polako shvaća da je njen novi život prepun spletki i tajni, a uz sve to muči je pitanje hoće li joj se pamćenje vratiti. I što će se dogoditi kad se vrati?

***

Sophie Kinsella je spisateljsko ime britanske autorice Madeleine Wickham, bivše učiteljice i novinarke financijskog časopisa.  Kao Madeleine Wickham objavila je svoj prvi roman "Tennis Party" u dobi od 24 godine, a nakon toga i 6 drugih romana. Počinje pisati pod pseudonimom Sophie Kinsella a najpoznatija je po svojoj "Šopingholičarskoj seriji" ("Tajni snovi jedne šopingholičarke", "Šopingholičarka se udaje", "Znaš li čuvati tajnu?" i dr.) zahvaljujući kojoj je postala jedna od najpopularnijih britanskih spisateljica. Knjige su joj prevedene na desetke jezika i prodane u milijunskim nakladama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –