Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Grupa autora

Dijete - od rođenja do 4. godine : Odgovori na sva vaša pitanja

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Iva Karabaić
  • 11/2008.
  • 380 str., meki uvez
  • ISBN 9789531208161
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Roditeljstvo je veliki izazov. Novopečeni se roditelji suočavaju s nizom nedoumica i pitanja na koje traže odgovore na sve strane.

"Dijete - od rođenja do četvrte godine -odgovori na sva vaša pitanja" donosi savjete stručnjaka za brigu o djeci raspravljajući o većini zamki koje se usput pojavljuju i dotiče sve aspekte svakodnevnice s bebom i djetetom, kao što je spavanje, prehrana, disciplina, emocionalni i fizički razvoj, sigurnost kod kuće, zdravlje, razlike među spolovima, napadi srdžbe, govor i učenje.

Poglavlja su podijeljena po dobnim skupinama koja omogućavaju lakše snalaženje u knjizi te pomažu roditeljima u boljem razumijevanju djetetova razvoja. Uobičajeni razlozi za zabrinutost i problemi s kojima se roditelji susreću prikazani su odgovorima na najčešća pitanja koji dokazuju da su mnogi naši strahovi i uznemirenosti, u većini slučajeva, uz dobar savjet i podršku lako rješivi.

Odgovori na sva vaša pitanja:

- Što učiniti kad vaša beba neprestano želi jesti?
- Zašto dvogodišnjaci imaju napadaje bijesa?
- Kada je pravo vrijeme za skidanje pelena?
- Kako djetetu pomoći da ojača samopouzdanje i postane neovisnije?

***

O autorima:
Jane Chumbley, predavačica pri udruženju National Childbirth Trust (NCT), piše o zdravlju; dr. Jane Gilbert, piše i surađuje na televiziji u emisijama o zdravlju; Eileen Hayes, savjetnica za roditeljstvo pri udruzi The National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC), piše i surađuje na radiju i televiziji; dr. Richard C. Woolfson, dječji psiholog, pisac i suradnik na radiju i televiziji

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –