Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Liz Rosic

Očarani! : astrološki vodič za zemaljsko blaženstvo s vašim muškarcem

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Jelena Pepelnik
  • 01/2009.
  • 291 str., meki uvez
  • ISBN 9789531210393
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Mali seksi vodič koji će slobodnim djevojkama pomoći da izbjegnu pogrešne partnere i omogućiti im da prepoznaju potencijal za uspješnu vezu. Autorica Liz Rosic Amerikanka je hrvatskog podrijetla, a vodič je napisala potaknuta brojnim pitanjima svojih prijateljica o osobinama astroloških znakova njihovih mladića. Ako ste se ikad zapitali zašto je muškarac rođen u znaku Strijelca izgubio zanimanje čim ste spomenuli da ne volite putovati ili zašto je muškarac rođen u znaku Blizanaca pobjegao glavom bez obzira nakon što ste na zabavi cijelu večer skakali oko njega – "Očarani!" nude odgovor.

Dvanaest astroloških znakova opisuje dvanaest tipova muškaraca. Na temelju osnovne informacije – horoskopskog znaka – otkrijte njegove vrijednosti, ciljeve i prioritete, te kakav je ljubavnik. Doznajte jeste li kompatibilni, kako ga impresionirati, kako postupiti ako mislite da je on onaj pravi, pa čak i koja su sredstva za prvu pomoć kad naslutite prekid. Analize su potkrijepljene i astrološkim kombinacijama dvanaest celebrity-parova .

Astrološki vodič pomoći će vam da otkrijete razloge za svoje ranije ljubavne katastrofe i brodolome. Upoznajte pobliže novog muškarca u vašem životu, ali ne za jednu noć, napominje autorica i dodaje da vjerojatno nijedna djevojka ne treba savjet za to. Astrološki vodič napisan je za one koje traže određeni tip muškarca ili pak žele očarati onoga kojeg su tek upoznale, i to na dulje vrijeme. A možda je još važnije shvatiti da određeni muškarac jednostavno nije za vas, upozorava autorica.

Liz Rosic je Amerikanka iz Zagreba – njezina majka je Zagrepčanka, a sa svojom brojnom obitelji Liz živi na potezu između New Yorka, Belgije i Francuske. Piše za nekoliko astroloških magazina i upravo je završila svoj prvi roman. Članica je Američke federacije astrologa, a njezin vodič "Bedazzled!" dosad je objavljen u SAD-u, Australiji, Francuskoj, Rusiji, Nizozemskoj i Belgiji.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –