Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Michael Scott

Alkemičar : Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Marija Kostović
  • 06/2009.
  • 268 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532208658
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
On čuva tajnu koja može značiti kraj svijeta.
Istina: Nicholas Flamel rođen je 28. rujna 1330. godine u Parizu. Gotovo sedamsto godina kasnije još ga uvijek prati glas najvećega alkemičara njegova doba. Priča se da je spoznao tajnu vječnoga života. Svi spisi navode da je umro 1418. godine. Njegova je grobnica, međutim, prazna.

Legenda: Nicholas Flamel je živ. No samo zahvaljujući eliksiru života što ga proizvodi već stoljećima. Tajna besmrtnosti skrivena je u Knjizi Abrahama Židova. Upadne li ta knjiga u krive ruke, svijet će biti uništen. Upravo je to ono čemu se doktor John Dee nada i što planira učiniti čim se knjige dokopa. Ljudski rod pojma neće imati što se događa sve dok ne bude prekasno. A ako je vjerovati proročanstvu, jedini u čijoj je moći da svijet spase od potpuna uništenja su blizanci Sophie i Josh Newman.

Ponekad se legende obistine. A Sophie i Josh Newman naći će se usred jedne od najvećih legendi svih vremena.

Iz pera neupitnog autoriteta s područja mitologije i folkloristike, Michaela Scotta, majstora fantastike i jednog od najuspješnijih suvremenih irskih pisaca, predstavljamo još jedan od najljepših izdanaka svjetske književnosti za mlade.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela : Alkemičar –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –