Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Grupa autora

Turska : turistički vodič

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Filomena Horvatić
  • 06/2009.
  • 432 str., meki uvez
  • ISBN 9789531209960
  • Cijena: 26.41 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Vodič za Tursku novo je ''pojačanje'' u segmentu turističkih vodiča na tržištu i dio je DK Eyewitness serije turističkih vodiča  koja je nagrađena prvim mjestom na prestižnom natjecanju za najbolje destinacije, Wanderlust Travel Awards 2009. 

Vodič za Tursku, najbolji vodič po izboru čitatelja Guardiana i Observera, pokazuje ono o čemu drugi samo govore. Mnoštvom fotografija, ilustracija, karti i planova grada vrhunske kvalitete potiče želju za putovanjem i uz jedinstvenu vizualnu koncepciju  nudi presjeke i tlocrte svih najvažnijih znamenitosti, iscrpan popis hotela i restorana, te vjeran prikaz plaža, tržnica i svetkovina navedenih po gradovima.

Stazama za šetnju, slikovitim rutama i tematskim turama koji se prožimaju bazarima, džamijama, nacionalnim parkovima, muzejima, te egzotičnim restoranima vodič za Tursku uzbudljivo je iskustvo poput stvarnog putovanja i bogato savjetima iskusnih putnika.

Obiluje preporukama gdje odsjesti, kako se cjenkati i što kupiti, te novim informacija o aktualnim barovima i klubovima s kojima posjet Turskoj postaje sigurna i nezaboravna avantura.

DK Eyewitness turistički vodiči godinama su u vrhu najboljih svjetskih vodiča, a ove godine postali su vodeća serija međunarodno priznate kvalitete.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –