Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Marina Fiorato

Puhač stakla s Murana

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Tea Raše
  • 08/2009.
  • 217 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789537701079
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Venecija, 1681.

Venecijanska zrcala skuplja su od zlata, a umijeće puhanja stakla najljubomornije je čuvana tajna Republike. Otok Murano zato je i dom i zatvor puhačima stakla, a zloglasno Vijeće desetorice pomno prati svaki njihov korak. No, da bi zaštitio svoju tajnu kćer, najvještiji medu njima, majstor Corradino Manin, stavlja sve na kocku prodajući svoje znanje i dušu francuskom Kralju Suncu, Luju XIV...

Stoljećima poslije, napuštajući London i ruševine svog propalog braka, strastvena i nadarena Nora Manin, djevojka u kojoj teče Corradinova krv, odlučna je da u gradu svojih predaka nauči zanat puhačice stakla. U potrazi za odgovorima, onima o ljubavi i onima o staklu, Nora će se uskoro susresti s demonima od kojih je bježao Corradino, a bezvremeno suparništvo oživjet će i u drevnim je radionicama dovesti u opasnost.

U gradu nestvarne ljepote, u jednoj ljubavi i jednom krvavocrvenom staklenom srcu, Norina sudbina nerazdvojivo će se ispreplesti s Corradinovom, a sve njihove tajne bit će iznesene na svjetlo dana.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –