Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ignac Kulier

Zbogom debljino : Strategija mršavljenja

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 06/2010.
  • 264 str., meki uvez
  • ISBN 9789533042060
  • Cijena: 17.25 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Osjećate se kao da ste u začaranom krugu: mučite se s neučinkovitim drastičnim dijetama, gubite kilograme pa ih ubrzo ponovo dobivate natrag, ne samo njih nego i koji kilogram više – i tome nema kraja. Nikako ne uspijevate održati idealnu tjelesnu težinu. Ova knjiga pomoći će vam da se uhvatite u koštac s tim problemima i trajno riješite viška kilograma, a da pritom ostanete zdravi i u dobroj formi.

Dr. sc. Ignac Kulier, jedan od naših vodećih autoriteta u području prehrane, u svojoj najnovijoj knjizi "Zbogom debljino" otkriva sve o pošasti našeg doba - debljini, bolesti koja uvelike utječe na nastanak ozbiljnih problema kao što su bolesti srca i krvnih žila, dijabetes te različite vrste raka.

Knjiga je utemeljena na najnovijim znanstvenim saznanjima vezanima za prekomjernu tjelesnu težinu i pretilost, a dr. Kulier ih čitatelju predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno.

Zašto se debljamo?
Kako možemo kontrolirati tjelesnu težinu?
Kako hormoni i geni utječu na mršavljenje?
Kako možemo savladati stalnu glad?
Kako se možemo riješiti viška masnih naslaga u području trbuha?
Kako tjelesna aktivnost utječe na mršavljenje?

… i još mnoštvo drugih zanimljivih informacija i savjeta saznajte u ovoj "Bibliji mršavljenja".

Saznajte sve o kalorijama, mastima, bjelančevinama, ugljikohidratima, glikemijskom indeksu namirnica, masnim stanicama, neučinkovitim i po zdravlje opasnim dijetama, lijekovima za liječenje debljine, dodatcima prehrani, prehrambenim i životnim navikama, kao i o utjecaju tjelesne aktivnosti na smanjenje tjelesne težine, psihološkim aspektima mršavljenja… i još mnogo toga.

Upoznajte svoj organizam te naučite kako ćete ga najkvalitetnije hraniti i ostati pritom trajno vitki. "Zbogom debljino" upoznat će vas sa strategijama mršavljenja, ponudit će vam praktične savjete i alate koji će vam pomoći da promijenite svoje životne navike, riješite se viška kilograma i pritom živite kvalitetno.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –