Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Laura Berman

Seks. odgoj : Kako o seksu razgovarati sa svojom djecom

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Filomena Horvatić
  • 10/2010.
  • 192 str., meki uvez
  • ISBN 9789533191102
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Zaštitite svoje dijete pravodobnom i kvalitetnom informacijom o spolnosti uz priručnik koji se istodobno objavljuje u deset zemalja. Kako s djecom započeti razgovor o seksu i je li uopće primjereno pričati o tome s nekim tko još misli da Djed Božićnjak postoji?

Uz takav stav današnja djeca, kao i njihovi roditelji, odrastaju skupljajući informacije na školskom igralištu i učeći na vlastitoj koži. No, dok je prijašnjim generacijama nedostatak seksualne edukacije stvarao neugodnosti, današnjim mladima izravno prijeti širenje spolno prenosivih bolesti i sve češće neželjene tinejdžerske trudnoće.

Jedini način zaštite od ponekad bolnih posljedica preranih spolnih odnosa jest obaviještenost i povećanje samopouzdanja, koje im je potrebno za vlastitu sigurnost.

Djeca koja rastu u današnjoj Hrvatskoj trebaju podjednaku edukaciju o spolnosti kakvu dobivaju mladi Nijemci ili Britanci, a ovaj ilustrirani, pregledni vodič iskusne autorice objavila je velika britanska izdavačka kuća 2009. godine i ove se godine istodobno objavljuje u desetak zemalja.

Knjiga nije zamjena za vlastita vjerska ili moralna uvjerenja o seksu, nego poticaj za otvoren razgovor s djetetom i preispitivanje vlastitih stavova, za dobro obitelji.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –