Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lauren Kate

Kušnja

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Maja Markunović
  • 01/2011.
  • 326 str., meki uvez
  • ISBN 9789533241272
  • Cijena: 2.64 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Serijal "Pali anđeo", mlade američke književnice Lauren Kate, nakon prošlogodišnjeg osvojenog statusa vjernog nasljednika popularne literature o anđelima i demonima, a na tragu ljubitelja "Sumraka" Stephenie Meyer, dobio je i novi nastavak. I u "Kušnji" čitatelje očekuje gotička atmosfera dočarana tajnovitim zapletima, anđeoska romansa između dvaju različitih svijetova jedne vječne ljubavi u protoku minulih vremena.

Naime, agonija glavne junakinje Lucinde i dalje se nastavlja nakon što joj je trebala vječnost da nađe voljenog anđela Daniela. Ali, on ju je čekao. Sada se opet moraju razdvojiti kako bi Luce bila zaštićena od izopćenika - besmrtnika koji je žele ubiti. Luce sve više otkriva svoje tajnovite prošle živote. A što više doznaje to više sumnja da Daniel nešto skriva...

 
***

Lauren Kate američka je književnica, autorica romana za mlade "Izdaja Natalie Hargrove" i "Pali anđeo" koji je  preveden na više od dvadeset jezika, a na listi bestselera New York Timesa  zadžao se  punih šest mjeseci na samome vrhu. "Kušnja", nastavak "Palog anđela" također je zauzela prvo mjesto New York Timesove liste bestselera.

Spisateljica trenutačno piše treći nastavak "Palog anđela" pod nazivom "Passion" koji bi svjetlo dana trebao ugledati u lipnju ove godine, a prema njezinoj romanesknoj trilogiji snima se film u Disneyevoj produkciji.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –