Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ekonomski leksikon

  • Nakladnik: Leksikografski zavod Miroslav Krleža
  • Nakladnik: Masmedia
  • Urednik: Mia Mikić, Silvije Orsag, Nina Pološki Vokić, Sandra Švaljek
  • 07/2011.
  • 1058 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532680133
  • Cijena: 69.02 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Na novom izdanju "Ekonomskog leksikona" pet godina radilo je 142 renomiranih autora i urednika. Knjiga sadrži 6520 natuknica s opsežnim i svima razumljivim objašnjenjima, od čega je više od 45 posto novog teksta, što zadovoljava potrebe današnjeg modernog poslovanja.

Uz poslovne izraze, kratice, procese, institucije i ekonomske poslovne škole, objašnjeni su temeljni pojmovi iz specijaliziranih područja kao što su makroekonomija, financije, burzovno poslovanje, menadžment, računovostvo, poslovna informatika, osiguranje, trgovina, distribucija i logistika, statistika, matematika i drugo.

Koncepcija "Ekonomskog leksikona" slijedi praksu i uzore sličnih izdanja ekonomski razvijenih sredina.

Brz razvoj ekonomske znanosti te pojava novih disciplina i pojmova koji su objašnjeni u ovom vrijednom djelu znatno će pridonijeti stručnoj edukciji i praksi domaće poslovne zajednice.

Drugo izdanje "Ekonomskog leksikona" Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža i nakladničke kuće Masmedia izlazi pred stručnu i širu javnost šesnaest godina nakon što je taj priručnik, kao jedno od prvih hrvatskih leksikografskih izdanja pokrenutih i priređenih nakon društvenih promjena, 1995. objavljen u Zagrebu.
 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –