Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Saviour Pirotta

Divovska knjiga o divovima : Zbirka klasičnih priča s fantastičnim trodimenzionalnim divom većim od tebe!

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 01/2012.
  • 24 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533192550
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Zakoračite u čaroban svijet, prepun uzbuđenja i avantura, poznatih divova i hrabrih junaka. Čudnovate divove možete pronaći u cijelome svijetu, a mi smo odabrali šest najveći i najstrašnijih kako bi vam otkrili njihove priče.

Doznajte kako je maleni dječak iz breskve Momotaro nadmudrio divove te kako su dosjetljivost i snalažljivost ponekad korisnije od veličine i snage. Otkrijte u kakve vas nevolje može uvaliti nekoliko zrna graška i upoznajte Idu – radoznalu divicu!

Knjiga sadrži i veeeliki 3D plakat na kojem ćete moći proučavati diva od glave do pete!
Upoznaj moćnog diva koji je došao odsjesti kod tebe. Ne boj se, on je prijateljski div!
Potrebno je samo istraživati, zavirivati, podići preklope, izvlačiti papiriće, biti hrabar i otkriti sva skrivena blaga.

Objesi plakat na zid i prouči diva od glave do pete podižući preklope, izvlači papiriće i otkrij sva skrivena blaga. Zamijetit ćeš da nosi mnogo čudesnih i predivnih predmeta, suvenira, koji su nekoć pripadali njegovim precima i koji će ga zauvijek podsjećati na njihove neustrašive pustolovine. Neka je blaga čak naslijedio od divova u ovoj knjizi: od jedra Sindbadova broda načinio je džepni rupčić, a naušnicu od ispolirana zuba diva kojega je Kojot nasamario. Druge korisne predmete prikupio je na putovanjima širom svijeta i od staroga gradskog sata, primjerice, dobio lijep džepni, a svjetionik mu savršeno služi kao baterija! Kako se danas gotovo nigdje ne može skriti, došao je tebi. Zauzvrat, pripazit će na tvoje blago!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Divovska knjiga o divovima –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –