Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
William Buhlman

Tajna duše : Razumijevanje naše prave prirode pomoću izvantjelesnih iskustava

  • Nakladnik: CID - Nova
  • Prijevod: Marin Domitrović
  • 09/2012.
  • 296 str., meki uvez
  • ISBN 9789533110127
  • Cijena: 14.60 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Danas su mnogi od nas sve bliže spoznaji da posjedujemo prirodnu sposobnost odvojiti se od svojih tijela i doživjeti duboko duhovno iskustvo. Dopremo li do sâme srži svih religija i duhovnih putova, otkrivamo da su im svima zajednička otkrivenja i iskustva izvan fizičkog tijela.

Ma što god mi vjerovali ili ne vjerovali, na kraju ćemo ipak odbaciti čahuru svoga fizičkog tijela kako bismo doživjeli svoju duhovnu suštinu. Naprosto je nemoguće izbjeći činjenicu da naša svijest mora transcendirati tjelesna ograničenja kako bi doživjela autentično duhovno iskustvo. Kad-tad moramo ovladati umijećem istraživanja, koje nadilazi sputanost, vezanost ovim našim "zgusnutim", krutim stanjem, jer je nadilaženje ovih ograničenja usađeno u sâmo biće našega duhovnog razvoja.

Upravo je to razlog zbog kojeg su nam istraživanja izvan tijela, kao i saznanja koja njima stječemo, toliko važna. To je ujedno i onaj pravi cilj kojem ova knjiga teži.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –