Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Katarina Glamuzina-Bistričić

Princeze Disney

  • Nakladnik: Profil
  • 12/2012.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533131092
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Upoznajte svijet dvoraca, tijara i prinčeva te najljepših princeza iz Disneyjevih filmova. Doznajte sve o Pepeljugi, Ljepotici, Arieli i Zlatokosi; koje su im osobine, što vole i ne vole, tko su im prijatelji i neprijatelji, koja je njihova najčuvanija tajna te tko im je prava ljubav. Pročitajte prepričanu klasičnu bajku i uživajte u poznatim diznijevskim ilustracijama koje će vam dočarati priču.

Radujte se s Pepeljugom, kojoj prijatelji miševi pomažu prepraviti majčinu haljinu, užasnite se nad okrutnošću njezinih polusestara te radujte s njom kad pleše s princom. Sanjarite s Ljepoticom o svjetovima iz knjiga koje čita, začudite se Gastonovoj taštini i upoznajte dobrotu i velikodušnost zvijeri. Budite znatiželjni zajedno s Arielom, divite se njezinoj hrabrosti i odlučnosti kad želi upoznati princa kojeg je spasila i strepite nad njihovom sudbinom. Družite se s dražesnom i spretnom Zlatokosom i njezinim jedinim prijateljem Paskalom i uživajte sa Zlatokosom i Flinom dok promatraju leteće lampione.

Povrh svega, poigrajte se animacijama proširene stvarnosti - gledajte kako će vas dobra vila odjenuti za bal, držite Ljepoticu na dlanu dok pleše sa zvijeri, prikupite podvodno blago za Arielu i cvijećem ukrasite Zlatokosinu kosu te se fotografirajte sa svima njima. Ovo je savršena knjiga za ljubitelje bajki i najljepših princeza. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –