Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Suzanne Enoch

Kako ukrotiti razvratnika

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Dragana Grozdanić
  • 01/2013.
  • 347 str., meki uvez
  • ISBN 9789531413015
  • Cijena: 139.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Čestita guvernanta nikada ne smije ostati nasamo s muškarcem. Njezina reputacija mora biti besprijekorna bez najmanje naznake skandala. Ona ne smije otkrivati svoje emocije čak ni kad poslodavac prijeđe granicu lijepog ponašanja. Guvernanta nikada ne preispituje naredbe svoga poslodavca. Čak ni onda kad je on dovodi u iskušenje da zbog želje prijeđe dopuštene granice. Nikada, baš nikada, ne smije se zaljubiti u nekoga iz viših društvenih krugova.

Posebice ne u razvratnika... bez obzira na to koliko bi ubojiti mogli biti njegovi poljupci...

Je li Alexandra Gallant naučila lekciju ili će dan kada je stupila u dom zloglasnoga grofa Luciena Balfoura biti dan kada je potpisala ugovor s nečastivim i nepovratno uništila i posljednju mogućnost da vrati teško stečeni ugled u društvu?

***

Suzanne Enoch jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana. Domaći su je čitatelji mogli upoznati čitajući roman "Naputci o nedoličnom vladanju namijenjeni mladim gospođicama", a roman "Kako ukrotiti razvratnika" prvi je iz serije romana objavljenih pod naslovom "S ovim prstenom"...

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –