Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Daniela Römer

Mali vitez

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Ilustracije: Susanne Wechdorn
  • 07/2013.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789536927845
  • Cijena: 9.76 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Mali vitez ima veliki problem, ili bolje je reći, njegovi roditelji imaju problem. On se boji konja i ne usuđuje se jahati. Njegovim roditeljima to se nikako ne sviđa, jer glavna je osobina viteza da zna jahati.

Nakon puno razmišljanja, Mali Vitez konačno je pronašao odgovarajuću životinju na kojoj može jahati. Bila je to dvorska koza. Otac nije bio zadovoljan, ali nije ništa rekao. Uskoro se pokazalo da je Mali Vitez dobro odabrao. Koza je bila jako pametna i svakoga dana sve se je više približavala konjima, s Malim vitezom na leđima. Sve dok se konačno nije popela na konja, a za njom i Mali vitez u strahu da ne padne.

Uz bogate i duhovite ilustracije, slikovnica "Mali vitez" uči nas kako prevladati dječje strahove.


***

Daniela Römer je rođena je 1967. u Salzburgu. Nakon studija psihologije u Beču i Salzburgu, počela je raditi kao psihoterapeut  u socijalnoj psihijatriji. "Mali vitez" je njezina druga dječja knjiga.

Susanne Wechdorn
rođena je u Beču, gdje je studirala pravo. Nakon toga se obrazovala za grafičkog dizajnera i sada djeluje kao slobodni ilustrator i grafički dizajner. Za slikovnicu "Kad je Jakov sjeo pod trešnju", dobila je Nagradu za dječju knjigu grada Beča i austrijske države.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –