Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Suzanne Steinbaum

Žensko srce : Sveobuhvatni vodič za tjelesno i emocionalno zdravlje srca namijenjen svakoj ženi

  • Nakladnik: Planetopija
  • 02/2014.
  • 344 str., meki uvez
  • ISBN 9789532572827
  • Cijena: 20.57 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Srčane bolesti, tradicionalno smatrane muškim problemom, sve više zahvaćaju i žene te ih više umire od srčanih bolesti nego od svih oblika raka zajedno. Čak i mlade žene doživljavaju palpitacije, napadaje panike, bol u grudima, umor i tjeskobu. Ovi simptomi, tipični za suvremeni način života, mogu biti prvi znak ozbiljne bolesti srca koja se može razviti godinama kasnije. A upravo je ove prve simptome presudno prepoznati na vrijeme.

Dr. Steinbaum smatra da suvremena žena balansira između gomile obveza i vlastite potrebe stavlja na zadnje mjesto. Takav je način života velik izazov za žensko srce te dodatni faktor rizika za razvoj srčanih bolesti.

U knjizi "Žensko srce" dr. Steinbaum donosi holistički program koji će pomoći ženama da se informirano i pravovremeno pobrinu za zdravlje svoga srce. Saznajte kako se hraniti i koliko vježbati, koje pretrage napraviti i kako uspješno upravljati neizbježnim stresom.

Uz važnost mirnog sna, ispunjavajućih međuljudskih odnosa i hormonske ravnoteže, ne treba zaboraviti da je za zdravo žensko srce važno i emotivno ispunjenje, osjećaj zadovoljstva i vlastite vrijednosti.

***

Dr. Suzanne Steinbaum poznata je kardiologinja i doktorica osteopatije koja zagovara holistički pristup i prevenciju. Radi u New Yorku u bolnici Lenox Hill. U medijima često istupa kao autoritet za zdravlje ženskog srca. Glasnogovornica je kampanje Go Red for Women.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –