IZDVOJENO NAJNOVIJE PREPORUKE E-SERVIS KORISNO ZABAVA PRESS & PR
Naslovnica > Izdvojeno > Knjige > OPŠIRNIJE
Kathy Reichs: Od kostiju do pepela
 

Od kostiju do pepela

Kathy Reichs

prijevod: Andrea Pongrac

Mozaik knjiga
9/2009.

380 str. , meki uvez s klapnama
ISBN 978-953-14-0481-5

cijena: 79,00 kn
 

Temperance Brennan briljantna je i seksipilna forenzična antropologinja kojoj se policija obraća pri rješavanju najtežih slučajeva. Ali pronalazak kostura mlade djevojke u kanadskoj provinciji Akadiji puno je više od još jednog zadatka.

Évangéline, njezina najbolja prijateljica iz djetinjstva, također je potjecala iz Akadije. Prozvana po liku iz jedne pjesme, u očima osmogodišnje Tempe predstavljala je najegzotičnije stvorenje na svijetu. Kad je nestala, Tempe je upozorena da ju ne traži.

Trideset godina poslije, proganjana sjećanjima, počinje se pitati bi li pronađeni kostur mogao biti njezina davno izgubljena prijateljica. I otkud na njemu neobjašnjive ozljede?

U međuvremenu, Ryan, njezina simpatija, istražuje niz nerazriješenih slučajeva. Tri mrtve i četiri nestale djevojke. Bi li kostur iz New Brunswicka mogao biti dio spomenutog obrasca?

Dok se Tempe koristi najnovijim dostignućima u području forenzične antropologije kako bi se vratila u prošlost, Ryan lovi serijskog ubojicu.

***

Kathy Reichs, autorica bestselera, forenzična antropologinja i producentica Foxove TV hit-serije "Kosti", napisala je dosad najdojmljiviji krimić, u kojemu se Temperance Brennan obračunava s enigmom iz vlastite prošlosti. Kathy Reichs, poput svojeg izmišljenog lika, Temperance Brennan, radi kao forenzična antropologinja pri Laboratoire de sciences judiciaires et de médecine légale za okrug Quebec a hrvatskim je čitateljima poznata po hitovima: "Kosti kao dokaz", "Sablasni ponedjeljak", "Rituali smrti", "Tajne grobnica", "Kobno putovanje" i "Već su bile mrtve".

MV Info , 02.11.09

| | Croportal

NAJNOVIJE OD ISTOG NAKLADNIKA:
Kathy Reichs: Snaga Mjeseca
Snaga Mjeseca
Kathy Reichs: Dudov svilac
Dudov svilac
Kathy Reichs: Povezani
Povezani
Kathy Reichs: Propali kongres
Propali kongres
 
OD ISTOG AUTORA:
Kathy Reichs: 206 kostiju
206 kostiju
Kathy Reichs: Kosti kao dokaz
Kosti kao dokaz
Kathy Reichs: Tajne grobnica
Tajne grobnica
Kathy Reichs: Sablasni Ponedjeljak
Sablasni Ponedjeljak
PRETRAŽIVANJE
tekstova kataloga
OGLASI

ARHIVA KNJIGA
29.01.
27.01.
26.01.
22.01.
19.01.
16.01.
Izdvojeno / Najnovije / Bestseleri / E-servis / Korisno / Zabava / Press & PR
Sva prava pridržana © Moderna vremena Info d.o.o. 2005-2013.