Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Academia Barilla

Kruh i peciva : Academia Barilla

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Mirta Jambrović
  • 03/2014.
  • 98 str., tvrdi platneni uvez
  • ISBN 9789531414777
  • Cijena: 6.50 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nema ništa lakše od toga da zamijesite tijesto od brašna, vode, kvasca i soli. Ništa nije jednostavnije od toga da rukama oblikujete oblike koje ćete zatim ispeći u pećnici. Pravljenje kruha je ritual, s unaprijed određenim koracima koji, jedan za drugim, vode do željenoga cilja. Nema potrebe za početničkom nervozom ili ukočenom potragom za savršenstvom. Kada pečete kruh, bitno je da imate vedar, pozitivan stav – da eksperimentirate, zabavljate se i da budete voljni pokušati ponovo. Sve što trebate jest slijediti neka osnovna pravila.

Uživajte u 40 recepata za kruh, grisine, kekse i krekere iz bogate talijanske tradicije, koje je za vas odabrala Academia Barilla.

Recepti uključuju svakodnevno pripreman kruh, primjerice mliječno pecivo, specijalitete, primjerice trokutiće s radičem, lokalne proizvode, poput tarallija ili otmjene poslastice, poput kroasana s kikirikijem.

***

Academia Barilla je svjetski pokret zaštite, razvoja i promicanja izvorne regionalne talijanske kulture i kuhinje. Vodeći se konceptom hrana je kultura, Academia Barilla nudi cjelovit pogled na Italiju.

Njihov složeni pristup uključuje:

– najsuvremeniji kulinarski centar u Parmi, Italija;
– gurmanske programe putovanja i tečajeve kuhanja uz aktivno sudjelovanje;
– najveću svjetsku talijansku gastronomsku knjižnicu i povijesnu zbirku jelovnika;
– portfelj vrhunskih umjetničkih prehrambenih proizvoda;
– svjetski certificirane kulinarske programe;
– korporativne usluge i obuku prema osobnim potrebama;
– razne aktivnosti kojima se izgrađuje tim (tzv. team building);
– i golemu zbirku talijanskih kuharica.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –