IZDVOJENO NAJNOVIJE PREPORUKE E-SERVIS KORISNO ZABAVA PRESS & PR
Naslovnica > Najnovije > KNJIGE
   

Osiguranje mjesta događaja

autor: Duško Modly
Duško Modly: Osiguranje mjesta događaja
 

U ovoj knjizi daju se osnovne upute kojima je cilj izbjegavanje ili smanjenje mogućnosti uništavanja (destruiranja), stvaranja (generiranja) ili kontaminiranja postojećih materijalnih, primarno indicijalnih dokaza i tzv. "stvarnih" dokaza na mjestu kriminalnoga događaja ili kaznenoga djela u obliku tragova i predmeta tih djela. 

MV Info, 28.08.14

   

   

Gorski kotar : Planinarski vodič

autor: Alan Čaplar
Alan Čaplar: Gorski kotar : Planinarski vodič
 

Ova će kratka knjižica čitetelje upoznati s deset najatraktivnijih izleta po panonskim planinama. Svaki izlet popraćen je zanimljivim tekstovima, ažuriranim zemljovidima, privlačnim fotografijama te korisnim informacijama o planinarskim objektima, stanju markiranih putova i planinarskim društvima koja ih održavaju.

MV Info, 28.08.14

   

   

Panonske planine : Planinarski vodič

autor: Alan Čaplar
Alan Čaplar: Panonske planine : Planinarski vodič
 

Ova će kratka knjižica čitetelje upoznati s deset najatraktivnijih izleta po panonskim planinama. Svaki izlet popraćen je zanimljivim tekstovima, ažuriranim zemljovidima, privlačnim fotografijama te korisnim informacijama o planinarskim objektima, stanju markiranih putova i planinarskim društvima koja ih održavaju.

MV Info, 28.08.14

   

   

Pismovnik

autor: Mihail Šiškin
Mihail Šiškin: Pismovnik
 

"Pismovnik" pokazuje zašto Šiškina – kojega kao izvanrednog stilista uspoređuju s Nabokovim – smatraju vodećim piscem svoje generacije, živućim klasikom, te zašto je miljenik i kritike i publike te jedan od najprevođenijih ruskih pisaca.

MV Info, 27.08.14

   

   

Komplicirana dobrota

autor: Miriam Toews
Miriam Toews: Komplicirana dobrota
 

Nagrađena najprestižnijom kanadskom književnom nagradom Governor General’s Award, "Komplicirana dobrota" spisateljice Miriam Toews osvojila je i kritiku i publiku te se mjesecima zadržala na listama najčitanijih i najprodavanijih knjiga.

MV Info, 25.08.14

   

   

Član u engleskome i govornici hrvatskoga

autor: Lovorka Zergollern-Miletić
Lovorka Zergollern-Miletić: Član u engleskome i govornici hrvatskoga
 

Knjiga nastoji rasvijetliti problem koji pri usvajanju engleskih članova imaju govornici hrvatskoga jezika pri ovladavanju engleskim kao stranim jezikom. Čak i na vrlo visokom stupnju usvojenosti engleskoga jezika u budućih nastavnika i prevoditelja te iskusnih nastavnika i prevoditelja, nailazimo na nerazumijevanje članova te frustraciju pri njihovoj uporabi. 

MV Info, 25.08.14

   

   

Novi jezični putokazi : Hrvatski na raskrižjima

autor: Nives Opačić
Nives Opačić: Novi jezični putokazi : Hrvatski na raskrižjima
 

Knjiga "Novi jezični putokazi: Hrvatski na raskrižjima" Nives Opačić sastoji se od 23 studije koje prate društvene i jezikoslovne događaje od uspostave slobodne i međunarodno priznate RH do današnjih dana. Autorica upozorava i na utjecaj javnih medija na hrvatski standardni jezik te pojavu "novogovora". 

MV Info, 25.08.14

   

   

Forenzika dokumenata, novca i rukopisa

autor: Gordan Mršić
Gordan Mršić: Forenzika dokumenata, novca i rukopisa
 

"Forenzika dokumenata, novca i rukopisa" G.Mršića i suradnika pokazuje svu kompleksnost u pristupu i interdisciplinarnosti u obradi teme. Riječ je o obimnom i kompleksnom djelu u kojem se izlažu temeljna i nadograđena znanja o novčanicama, dokumentima i rukopisima te vještačenjima u tom području. 

MV Info, 25.08.14

   

   

Provincija je gusta masa : Novohistorističko čitanje časopisa Savremeni pogled 1935-1936.

autor: Vladimira Rezo
Vladimira Rezo: Provincija je gusta masa : Novohistorističko čitanje časopisa Savremeni pogled 1935-1936.
 

Autorica ove knjige pokazuje na koji je način i kojim sredstvima i postupcima medijski projekt Josipa Berkovića djelovao kao žarište kulture i društvenog života jedne lokalne sredine te kako je uspio povezati provincijski grad s nacionalnim teritorijem, a u nekim aspektima i nadići državne granice.

MV Info, 25.08.14

   

   

Pouzdan izvor

autor: Merita Arslani
Merita Arslani: Pouzdan izvor
 

Knjiga "Pouzdan izvor" ocrtan mračni svijet poslovnih ljudi, novinske redakcije, politike, tajnih službi, preljuba i prijateljstva. Vodi nas u svijet lažnog morala, bankovnih prevara, ljudske pokvarenosti, lokala sa cajkama, potoka alkohola i kokaina. 

MV Info, 22.08.14

   

<< prethodnih 10  |  sljedećih 10 >>
PRETRAŽIVANJE
tekstova kataloga
OGLASI

ARHIVA KNJIGA
02.09.
01.09.
29.08.
28.08.
22.08.
Izdvojeno / Najnovije / Bestseleri / E-servis / Korisno / Zabava / Press & PR
Sva prava pridržana © Moderna vremena Info d.o.o. 2005-2013.