IZDVOJENO NAJNOVIJE PREPORUKE E-SERVIS KORISNO ZABAVA PRESS & PR
Naslovnica > Najnovije > KNJIGE
   

Slomljena

autor: H.M. Ward
H.M. Ward: Slomljena
 

Peter i Sidney su mladi ljudi koji se nastoje snaći u svijetu koji ih okružuje koristeći svoje talente i svoje osjećaje, svjesni da je to ulog koji se ne mora uvijek vratiti. Iako mladi, imaju prošlost koja ih onemogućuje da ostvare svoje potencijale. 

MV Info, 25.07.14

   

   

Obiteljske tajne

autor: Jane Feather
Jane Feather: Obiteljske tajne
 

Božićni blagdani na ladanju, seksi špijunka i zagonetni grof obećavaju blagdansku čaroliju. Pridružite se autorici uspješnica New York Timesa Jane Feather u ovoj zamamnoj priči o dvoboju pripadnika špijunskog svijeta ispod imele.

MV Info, 25.07.14

   

   

Projekt Poljska

autor: Ivan Šamija
Ivan Šamija: Projekt Poljska
 

Vraćanje u "oblak tišine" i raspršivanje, dezintegracija, stvaranje "sirupa jezika" neka su od mogućih kretanja po pjesničkom projektu (Poljske), koji nastaje iz opustošenosti, samoće, niče iz preživjelih riječi kao što su smrt, biografija duše i pristiže na mjesta gdje "noć se privuče kao teretni vagon pun ugljena".

MV Info, 23.07.14

   

   

Nezaustavljivo zlo

autor: Kresley Cole
Kresley Cole: Nezaustavljivo zlo
 

Sebastian Wroth prije mnogo stoljeća pretvoren je u vampira protiv svoje volje. Dugo opterećen mržnjom i samoćom, pronalazi malo razloga za život. A kad valkirska ubojica Kaderin Hladnog Srca izgubi dvije voljene sestre u jednom davnom vampirskom napadu, dobrohotna sila joj umrtvi tugu. 

MV Info, 22.07.14

   

   

Tko preživi, pričat će

autor: Seth MacFarlane
Seth MacFarlane: Tko preživi, pričat će
 

Stvorio je animirane serije Family Guy i American Dad, te nas upoznao s Tedom. Sada, u svom debitantskom romanu, proslavljeni animator, redatelj, glumac i vrhunski zabavljač, Seth MacFarlane, pruža nam potpuno nov pogled na vestern.

MV Info, 22.07.14

   

   

Ratne misli

autor: Sun Tzu
Sun Tzu: Ratne misli
 

"Umijeće ratovanja", čiji sukus donosi ovo šarenodućansko izdanje pod nazivom "Ratne misli", povijesni je dokument prve kategorije, svjedočanstvo visoke kulture sustavnoga i svrsishodnog promišljanja drevne Kine. Odrazi te logike i danas su nam intrigantni. Ne zato što bismo ih željeli biti u prilici (is)koristiti u pravom ratu, nego zato da bismo se ponovno divili bezvremenosti onih spisa koje s pravom, pa tako i ovaj Sun Tzuov, nazivamo – klasicima.

MV Info, 22.07.14

   

   

Koji se bogataš spašava

autor: Klement Aleksandrijski
Klement Aleksandrijski: Koji se bogataš spašava
 

Napisan s prijelaza iz 2. u 3. stoljeće ovaj spis obuhvaća uvijek aktualnu tematiku općeg društvenog morala, osobito u vidu odnosa spram bogatstva i onih koji ga posjeduju. Živeći u Aleksandriji, jednoj od metropola staroga svijeta, kršćanski filozof i učitelj Klement koncem 2. stoljeća susreće se s okolnostima sličnim današnjima. 

MV Info, 21.07.14

   

   

Put prema jednostavnosti

autor: Milena Jesenská
Milena Jesenská : Put prema jednostavnosti
 

Uz ogradu kako jednostavnost nije nimalo jednostavna, knjigu "Put prema jednostavnosti" sastavila je od svojih novinskih kolumni, zapravo duboko ljudskih i kultiviranih eseja, pisanih osobitim stilom na granici vrsnog novinarskog izričaja i visoko kvalitetne književne obradbe. 

MV Info, 21.07.14

   

   

Soda bikarbona: Praktični savjeti za zdravlje i dom

autor: Penny Stanway
Penny Stanway : Soda bikarbona: Praktični savjeti za zdravlje i dom
 

Ako ste dosad vjerovali da je soda bikarbona dobra samo za žgaravicu ili za kolače, ovaj će vas sveobuhvatni priručnik razuvjeriti. Saznat ćete kako sodu bikarbonu koristiti za čišćenje, za osobnu higijenu i u zdravstvene svrhe. 

MV Info, 21.07.14

   

   

Kokosovo ulje: Praktični savjeti za zdravlje, dom i ljepotu

autor:
 : Kokosovo ulje: Praktični savjeti za zdravlje, dom i ljepotu
 

U ovom praktičnom priručniku čitajte: koje su sve dobrobiti kokosovog ulja za zdravlje i ljepotu, praktične savjete o njezi lica, tijela i kose te kako koristiti kokosovo ulje i njegove prerađevine (kokosova krema, kokosove mrvice i kokosovo mlijeko uz inspirativne recepte). 

MV Info, 21.07.14

   

<< prethodnih 10  |  sljedećih 10 >>
PRETRAŽIVANJE
tekstova kataloga
OGLASI

ARHIVA KNJIGA
30.07.
29.07.
28.07.
25.07.
23.07.
17.07.
Izdvojeno / Najnovije / Bestseleri / E-servis / Korisno / Zabava / Press & PR
Sva prava pridržana © Moderna vremena Info d.o.o. 2005-2013.