IZDVOJENO NAJNOVIJE PREPORUKE E-SERVIS KORISNO ZABAVA PRESS & PR
Naslovnica > Najnovije > KNJIGE
   

Tjestenina

autor: Antonio Carluccio
Antonio Carluccio: Tjestenina
 

Nova zbirka recepata Antonia Carluccia podjednako je zanimljiva i početnicima i naprednim obožavateljima jedne od najpopularnijih namirnica na svijetu, tjestenine. Čak sedam desetljeća Carluccio voli, mijesi, kuha i jede tjesteninu pa u novoj, 19. knjizi, prenosi recepte, savjete i tajne koje je strastveno skupljao 50 godina.

MV Info, 15.09.14

   

   

Mehanički anđeo: Paklene naprave

autor: Cassandra Clare
Cassandra  Clare: Mehanički anđeo: Paklene naprave
 

Šesnaestogodišnja Tessa Gray prijeđe ocean kako bi u Engleskoj potražila brata. U tmurnom, plinskim svjetiljkama rasvijetljenom Londonu, dočekat će je sva sila nadnaravnih stvorenja iz podzemlja. Samo sjenolovci, ratnici posvećeni uklanjanju demona iz svijeta, još održavaju red usred kaosa. A kad je otmu zagonetne Tamne Sestre Tessa će otkriti veliku tajnu o samoj sebi…

MV Info, 15.09.14

   

   

Razvrstavač

autor: Juan Mihovilovich
Juan Mihovilovich: Razvrstavač
 

'Razvrstavač' je knjiga koja se sastoji od dvadeset i jedne pripovijetke. U njoj se opisuju marginalizirani, anonimni ljudi, uglavnom bez nade, smješteni negdje između sna i jave. Priče ne obilježavaju događaji, nego čudno ozračje koje je takvo zbog smrti, ludila i neiskazanoga vremena.

MV Info, 15.09.14

   

   

Labirint: Nemogući bijeg

autor: James Dashner
James Dashner: Labirint: Nemogući bijeg
 

Tinejdžer Thomas iznenada se budi u dizalu koje se zaustavlja na Poljani okruženoj golemim zidovima iza kojih se nalazi opasni labirint. Ne sjeća se ni tko je on niti kako je dospio na to mjesto, a ubrzo saznaje da ondje žive samo dječaci njegove dobi koji pokušavaju pronaći izlaz te da svakog mjeseca pristiže novi dječak...

MV Info, 12.09.14

   

   

Lijepe ruševine

autor: Jess Walter
Jess Walter: Lijepe ruševine
 

Godina je 1962. Snima se jedan od najvećih hitova svih vremena, veliki spektakl Kleopatra. Elizabeth Taylor i Richard Burton luduju, jedan dan se mrze, drugi obožavaju. Troškovi snimanja enormno rastu, skandali postaju dio svakodnevice, a onda se sve zakomplicira jednom sasvim malom, ali iskrenom ljubavnom pričom koja bi, ako se za nju sazna, film otjerala u propast.

MV Info, 12.09.14

   

   

Ono u što sam sigurna

autor: Oprah Winfrey
Oprah Winfrey: Ono u što sam sigurna
 

Ovim svojim malim 'vodičem kroz život', kroz svoja iskustva, uspone i padove Oprah čitateljice vodi ka pozitivnom stavu prema svim ljudskim vrlinama i manama, onome što svaka žena nosi u sebi i kako utječe na svijet oko sebe. Želja joj je svakoj svojoj čitateljici pokazati kako da u sebi pronađe mir i zadovoljstvo i kako da upozna samu sebe.

MV Info, 12.09.14

   

   

Kream Korner

autor: Anna Katharina Fröhlich
Anna Katharina Fröhlich: Kream Korner
 

'Ali koji bi me muškarac navečer još mogao razonoditi, ako sam poslijepodne provela uz Herodota?' zapitala se mlada žena pregledavajući ženidbene ponude u novinama, samo da se potom, još predanije posveti lektiri svjetske književnosti i baci na svakodnevni posao u vrtu. Nikakav princ neće je izbaviti iz samotna života na imanju u južnoj Francuskoj, ali mogao bi to poziv u Indiju...

MV Info, 12.09.14

   

   

Indeks straha

autor: Robert Harris
Robert Harris: Indeks straha
 

Njegovo je ime brižljivo skriveno od javnosti, ali u uskim kružocima superbogataša dr. Alexander Hoffmann je legenda. Nakon što mu je u CERN-u obustavljen projekt, na svoju je ruku razvio revolucionarni oblik umjetne inteligencije koji predviđa pomake na financijskim tržištima s jezovitom točnošću. Algoritam je temeljen na indeksu straha.

MV Info, 11.09.14

   

   

Delikatnost

autor: David Foenkinos
David Foenkinos: Delikatnost
 

'Delikatnost' je roman koji podsjeća na nestalnost fortune: priča je to o ponovnom rađanju i nepredvidljivosti ljubavnih susreta. Junakinja romana, Nathalie je uspješna i naočita mlada žena koja jednoga dana na ulici upoznaje svog budućeg muža. Nakon nekoliko sretnih bračnih godina, nenadani događaj potpuno joj mijenja život.

MV Info, 11.09.14

   

   

Treći Reich

autor: Roberto Bolano
Roberto  Bolano : Treći Reich
 

Radnja se odvija jednog ljeta na Costa Bravi. Mladi Nijemac Udo Berger i njegova djevojka vraćaju se u hotel gdje je ljetovao kao dijete. On je pomalo autističan tip opsjednut strategijskom igrom Treći Reich. Prvak je Njemačke. Donio je tablu sa sobom i dok se cura kupa on mozga nad partijom i piše dnevnik.

MV Info, 11.09.14

   

<< prethodnih 10  |  sljedećih 10 >>
PRETRAŽIVANJE
tekstova kataloga
OGLASI

ARHIVA KNJIGA
18.09.
17.09.
16.09.
15.09.
11.09.
10.09.
08.09.
Izdvojeno / Najnovije / Bestseleri / E-servis / Korisno / Zabava / Press & PR
Sva prava pridržana © Moderna vremena Info d.o.o. 2005-2013.