IZDVOJENO NAJNOVIJE PREPORUKE E-SERVIS KORISNO ZABAVA PRESS & PR
Naslovnica > Najnovije > KNJIGE
   

Ronin

autor: Frank Miller
Frank Miller: Ronin
 

Desetljećima ispred svog vremena, "Ronin" je jedan od prvih naslova koji je donio inovativne tehnike japanske mange mainstream stripovskoj publici, s pričom nevjerojatnom kao u bilo kojem izvrsnom znanstvenofantastičnom romanu.

MV Info, 14.01.15

   

   

Brodski dnevnik

autor: Franz Hammerbacher
Franz  Hammerbacher: Brodski dnevnik
 

Knjiga austrijskog pisca Franza Hammerbachera 'Brodski dnevnik' – nastala je tijekom plovidbe oko svijeta koja je, stjecajem okolnosti, trajala osamdeset dana. Knjiga se sastoji od svakodnevnih dnevničkih zapisa koji su diskretnim humorom, suvremenošću i čistim stilom, donijeli autoru brojne čitatelje i pohvalne kritike.

MV Info, 13.01.15

   

   

Dvadeset i jedna priča

autor: Graham Greene
Graham Greene: Dvadeset i jedna priča
 

Zbirka priča napisanih između 1929. i 1954., koja se oslanja na teme koje dominiraju u romanima Grahama Greenea - strah, sažaljenje i nasilje, izdaju i neumornu ljudsku potragu za spasenjem.

MV Info, 13.01.15

   

   

Kletva

autor: Stephen King
Stephen King: Kletva
 

Prvi put objavljen pod imenom njegova alter ega, Richarda Bachmana, roman "Kletva" je priča o čovjeku čiji se život nepovratno mijenja nakon što je na njega bačena kletva, to je ujedno i psihološka studija o tome kako ljudski um može biti opsjednut toliko da promijeni i samo tijelo.

MV Info, 13.01.15

   

   

Dudov svilac

autor: Robert Galbraith
Robert  Galbraith: Dudov svilac
 

Kad romanopisac Owen Quine nestane, njegova supruga unajmi privatnog istražitelja Cormorana Strikea. Isprva misli da je jednostavno nekamo otišao na nekoliko dana – što je i prije činio – i želi da ga Strike pronađe i dovede kući. Kako Strike istražuje, postaje jasno da Quineov nestanak skriva više toga nego što njegova supruga misli.

MV Info, 12.01.15

   

   

Povezani

autor: Emma Chase
Emma Chase: Povezani
 

Najveći dio svojega života mislio sam da se neću oženiti. A tada je Kate učinila nemoguće: promijenila me je. Mislim da se svi možemo složiti da sam i prije bio vraški sjajan, ali sada sam još bolji. Put do tog dana nije bio samo med i mlijeko... No neki neočekivani događaji proteklog vikenda u Vegasu mogli bi biti problem.

MV Info, 12.01.15

   

   

Nesalomljivi : Priča iz Drugog svjetskog rata o preživljavanju, izdržljivosti i iskupljenju

autor: Laura Hillenbrand
Laura Hillenbrand: Nesalomljivi : Priča iz Drugog svjetskog rata o preživljavanju, izdržljivosti i iskupljenju
 

Jednog svibanjskog podneva 1943. godine američki bombarder srušio se u Pacifik i nestao ostavivši za sobom samo krhotine i mrlje ulja, goriva i krvi. Potom se na površini oceana pojavilo jedno lice. Bio je to mladi poručnik, strijelac bombardera, koji je doplivao do čamca za spašavanje i prebacio se u njega. Tako je počela jedna od najneobičnijih odiseja Drugog svjetskog rata.

MV Info, 12.01.15

   

   

Sretan je tko može voljeti : O ljubavi

autor: Hermann Hesse
Hermann Hesse: Sretan je tko može voljeti : O ljubavi
 

Antologiju "Sretan je tko može voljeti", mogli bismo nazvati i Hesse o ljubavi. Ovoj je knjizi namjera da nas uvede u Hesseova djela, i da čitajući je nakon što smo ga već upoznali, ponovno za njim posegnemo podsjećajući se i nadopunjujući svoj pogled na ovog nobelovca.

MV Info, 12.01.15

   

   

National Geographic : Hrvatska iz zraka

autor: Davor Rostuhar
Davor Rostuhar: National Geographic : Hrvatska iz zraka
 

Raskošno izdanje sadržava dvije stotine fotografija formata 48×32 cm. Fotografije su rezultat sedmogodišnjeg istraživanja Hrvatske iz zračne perspektive te prikazuju poznate hrvatske prirodne i kulturne atrakcije na dosad neviđen način, ali otkrivaju i neke posve nove vrijednosti.

MV Info, 12.01.15

   

   

Knjiga o teatru

autor: Slobodan Prosperov Novak
Slobodan Prosperov Novak: Knjiga o teatru
 

Fenomen kazališta S. P. Novak prati kao slijed povijesnih događaja koji su od najstarijih vremena povezani s pisanjem dramskih tekstova; temeljem dokumentacije opisuje redoslijed prikazivanja tih tekstova na scenama inzistirajući na društvenim grupama koje su u tim predstavama kao glumci, naručitelji ili publika sudjelovali.

MV Info, 08.01.15

   

<< prethodnih 10  |  sljedećih 10 >>
PRETRAŽIVANJE
tekstova kataloga
OGLASI

ARHIVA KNJIGA
22.01.
19.01.
16.01.
15.01.
08.01.
05.01.
Izdvojeno / Najnovije / Bestseleri / E-servis / Korisno / Zabava / Press & PR
Sva prava pridržana © Moderna vremena Info d.o.o. 2005-2013.