Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

mani gotovac ×

Najava • 19.10.2017.

Predstavljanje novog romana Mani Gotovac 'Ćutim te'

Predstavljanje novog romana Mani Gotovac 'Ćutim te' održat će se u četvrtak 19. listopada u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Na predstavljanju će, uz autoricu, sudjelovati Irena Matijašević, Milan Košuta, Ivica Prtenjača i Adriana Piteša, te Judita Franković i Reo Radan.
Najava • 11.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Petak, 11. 11.

Na Interliberu će u petak svoje nove knjige predstaviti Milena Benini, Nives Madunić Barišić, Željka Horvat Čeč, Mani Gotovac, Enes Kišević... Gostuju i Sanja Pilić, Bruno Šimleša, Mihaela Gašpar, Franjo Janeš, Ksenija Kušec... Održat će se i okrugli stol na temu: Što je bestseller?, a za kraj vas očekuje glazbeno iznenađenje: PipsChips &Videoclips.
Najava • 12.03.2016.

Splitska promocija knjige Mani Gotovac 'Snebivaš me'

Promocija knjige Mani Gotovac 'Snebivaš me' održat će se u subotu 12. ožujka u splitskoj kavani Luxor, na Peristilu. O knjizi će, uz autoricu, govoriti Vanda Babić i Renato Baretić.
Najava • 27.01.2015.

Ženska priča : Mani Gotovac

Još jedna Ženska priča na kojoj će voditeljica Marijana Perinić ugostiti neponovljivu Mani Gotovac, održat će se u utorak 27. siječnja u zagrebačkom Bookcaffe-u, s počekom u 20 sati.
Vijest • 16.07.2014.

Pisci na Dubrovačkim ljetnim igrama

Projekt "Pisci na Igrama" tradicionalna je priredba Dubrovačkih ljetnih igara, koju organiziraju Dubrovačke ljetne igre i Hrvatsko društvo pisaca. Ove je godine naziv projekta, čija je autorica Mani Gotovac, "Pijesak dokle ti oko seže", prema prvoj rečenici romana Ocean more, talijanskog pisca Alessandra Baricca. U programu "Pisci na Igrama" bit će predstavljeni ulomci iz djela Ive Brešana, Arsena Dedića i...