Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 14.02.2018.

Predstavljanje knjige 'Otvorena rosa' Milka Valenta

Predstavljanje nove knjige Milka Valenta 'Otvorena rosa' održat će se u srijedu 14. veljače u Klubu Botaničar u Zagrebu. O knjizi će govoriti Milko Valent, Damir Radić, Davor Šalat i Drago Glamuzina. U glazbenom dijelu programa nastupa rock-grupa Otvorena rosa.
Najava • 14.02.2018.

Izložba povodom 60 rođendana stripovskog junaka Gastona

Zagrebačka naklada poziva na otvorenje izložbe o popularnom stripovskom junaku Gastonu koji preko šezdeset godina uveseljava brojne generacije ljubitelja devete umjetnosti, uz predstavljanje najnovijih strip albuma objavljenih u Hrvatskoj i najavu filma 'Gaston Lagaffe'.
Najava • 14.02.2018.

Predstavljanje knjige Dragutina Pavličevića 'Povijest jednog povjesničara'

Predstavljanje nove knjige Dragutina Pavličevića 'Povijest jednog povjesničara' održat će se u srijedu 14. veljače u Novinarskom domu u Zagrebu. O knjizi će uz autora govoriti njegovi nekadašnji asistenti i suradnici: Zlatko Hasanbegović, Željko Holjevac, Josip Jurčević te urednik knjige Josip Pavičić.
Najava • 13.02.2018.

Kul u gradu: Damir Karakaš 'Sjećanje šume' – između teksta i scene

Prvo ovogodišnje izdanje kulturno-umjetničkog projekta Kul u gradu s temom Damir Karakaš: Sjećanje šume - između teksta i scene održat će se u utorak 13. veljače u prostorijama Knjižare Ljevak u Zagrebu. Sudjeluju Damir Karakaš, Tamara Damjanović i Ivana Bodrožić.
Najava • 13.02.2018.

Predstavljanje knjige 'Rat i mit' Dejana Jovića u Rijeci

Predstavljanje knjige 'Rat i mit - Politika identiteta u suvremenoj Hrvatskoj' Dejana Jovića, održat će se u utorak 13. veljače u riječkom antikvarijatu Ex libris. Razgovor s autorom vodit će urednik Vuk Perišić.
Najava • 09.02.2018.

Predstavljanje knjige Krešimira Nemeca 'Glasovi iz tmine'

Predstavljanje nove knjige Krešimira Nemeca 'Glasovi iz tmine' održat će se u petak, 9. veljače u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Osim autora i urednice Nives Tomašević, o ovome obaveznom štivu za sve ljubitelje Krleže i književne stručnjake govorit će i Dubravka Oraić Tolić te Helena Sablić Tomić.
Najava • 08.02.2018.

Predstavljanje slikovnice 'Šporki Špiro i Neposlušna Tonka' Olje Savičević Ivančević i Svjetlana Junakovića

Predstavljanje slikovnice za djecu 'Šporki Špiro i Neposlušna Tonka' Olje Savičević Ivančević i Svjetlana Junakovića, održat će se u četvrtak, 8. veljače u Knjižari Ljavak u Zagrebu. Na promociji sudjeluju Olja Savičević Ivančević i Svjetlan Junaković, razgovor vodi Ivana Bodrožić a stihove iz knjige čita Frano Mašković.