Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 15.03.2017.

Promocija kataloga 'Statističko-topografski upitnici za područje Banske Hrvatske i Vojne krajine iz 1850. i 1858. godine'

Promocija kataloga 'Statističko-topografski upitnici za područje Banske Hrvatske i Vojne krajine iz 1850. i 1858. godine', održat će se u srijedu 15. ožujka u prostorijama MDC-a u Zagrebu.
Najava • 14.03.2017.

Predstavljanje romana 'Svitanja u Jeninu' Susan Abulhawe

Predstavljanje romana 'Svitanja u Jeninu' palestinske književnice Susan Abulhawe, održat će se 14. ožujka u zagrebačkom Vinyl baru. Knjigu će predstavititi Alis Marić, pokretačica biblioteke Čitaj knjigu, Ivana Glavaš Bakija, urednica Iris Illyrice i Hassan Haidar Diab, novinar.
Najava • 13.03.2017.

Tribina Što imamo od književnosti?

Tribina 'Što imamo od književnosti' održat će se u ponedjeljak 13. ožujka u Kulturno informativnom centru u Zagrebu, a pokušat će odgovoriti na pitanje možemo li čitanjem književnih djela postati bolji ljudi, ljudi koji žele mijenjati svijet? O ovom i drugim pitanjima razgovaraju Anera Ryznar i Marija Ott Franolić.
Najava • 13.03.2017.

Predstavljanje knjige 'Kreativni um' Dunje Degmečić u Osijeku

Predstavljanje knjige 'Kreativni um' autorice Dunje Degmečić održat će se u ponedjeljak 13. ožujka u Svečanoj dvorani Umjetničke akademije u Osijeku. Na predstavljanju će govoriti, recenzenti: Aleksandar Včev, Helena Sablić-Tomić, Jasna Horvat, Dunja Degmečić i Anđa Raič.
Najava • 10.03.2017.

Predstavljanje knjige Marije Lamot 'Zašivene riječi'

Predstavljanje knjige Marije Lamot 'Zašivene riječi' održat će se u petak 10. ožujka u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu. Na predstavljanju, uz autoricu, sudjeluju: Ivan Herceg, Božica Pažur i Darija Žilić. Stihove čitaju Dina Leško i Ivan Herceg.
Najava • 08.03.2017.

Školska knjiga predstavlja znanstvenu monografiju Ane Petravić 'Međukulturna kompetencija u nastavi stranih jezika'

U srijedu 8. ožujka 2017. Školska knjiga organizira predstavljanje znanstvene monografije Ane Petravić 'Međukulturna kompetencija u nastavi stranih jezika'. Predstavljanje će se održati u 18 sati u Velikoj dvorani Školske knjige (Masyrykova 28, III. kat, Zagreb).
Najava • 07.03.2017.

Predstavljanje knjige Antuna Vujića 'Dostava rasutog tereta' u Osijeku

Predstavljanje knjige Antuna Vujića 'Dostava rasutog tereta' održat će se 7. ožujka u Klubu knjižare Nova u Osijeku. Knjigu će predstaviti Antun Vujić, Miroslav Mićanović i Branko Čegec.