Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 15.11.2017.

Predstavljanje nove knjige Vlade Simcicha Vave 'Canzoni d'una volta'

Predstavljanje nove knjige riječkog glazbenika i književnika Vlade Simcicha Vave 'Canzoni d'una volta' održat će se u srijedu 15. studenog u Book caffeu Dnevni boravak u Rijeci. Knjiga donosi trideset pripovjedaka u kojima je autor ispričao kako se 'fermentirao, a zatim i ukiselio njegov osobni rokenrol'.
Najava • 15.11.2017.

Čitanje poezije povodom Dana pisaca u zatvoru

Povodom Dana pisaca u zatvoru, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu održat će se čitanje poezije. Čitaju: Tomica Bajsić, Lidija Bajuk, Ana Brnardić Oproiu, Fikret Cacan, Lana Derkač, Jasminka Domaš, Miroslav Kirin, Laura Marchig, Luka Mavretić, Miroslav Mićanović, Adrian Oproiu, Davor Šalat i drugi.
Najava • 12.11.2017.

Nedjelja na Interliberu 2017. - Svijet ide dalje, kroz tribine vodi vas Gordana Farkaš Sfeci

Povodom 40-tog rođendana Interlibera u suradnji s Zajednicom nakladnika i knjižara pokrenut je Premium program - Interliber 40. koji se održava na galeriji paviljona 5. U nedjelju 12. studenog kroz program SVIJET IDE DALJE vodi vas Gordana Farkaš Sfeci.
Najava • 11.11.2017.

Subota na Interliberu 2017. - USUSRET PETNAESTOGODIŠNJICI BIBLIOTEKE BOOKMARKER, vodič kroz tribine: Kristijan Vujičić

Povodom 40-tog rođendana Interlibera u suradnji s Zajednicom nakladnika i knjižara pokrenut je Premium program - Interliber 40. koji se održava na galeriji paviljona 5. U subotu 11. studenog USUSRET PETNAESTOGODIŠNJICI BIBLIOTEKE BOOKMARKER vodič kroz tribine vodi Kristijan Vujičić.
Najava • 10.11.2017.

Književni petak : Rodna (ne)ravnopravnost na hrvatskoj rock sceni

O rodnoj (ne)ravnopravnosti na hrvatskoj rock sceni govorit će Antonela Marušić (Nora Verde), glazbena kritičarka, aktivistica i nagrađivana književnica, Zoran Stajčić, glazbeni kritičar, novinar te Zrinka Kunić, glazbena kritičarka i novinarka.
Najava • 08.11.2017.

Srijeda na Interliberu 2017. - POGLEDAJ MI U PIJAT, Književno-kulinarski salon Milane Vuković Runjić i svi drugi programi

Povodom 40-tog rođendana Interlibera u suradnji s Zajednicom nakladnika i knjižara pokrenut je Premium program - Interliber 40. koji se održava na galeriji paviljona 5. U srijedu 8. studenog program pod nazivom 'POGLEDAJ MI U PIJAT, Književno-kulinarski salon' uređuje Milana Vuković Runjić.
Najava • 07.11.2017.

36. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija

36. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija održava se od 7. do 12. studenog na Zagrebačkom velesajmu, u okviru 40. Interlibera. Organizator izložbe je Muzejski dokumentacijski centar (MDC) koji će na svojim policama izložiti 681 novo izdanje.