Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 23.01.2018.

Otvaranje Portala 7 - izložbe Borisa Hergešića

Otvorenje izložbe Borisa Hergešića 'Portal 7' održat će se u utorak 23. siječnja u zagrebačkoj galeriji Vladimira Nazora. Multimedijalni projekt 'Portali' bavi se ispitivanjem i pomicanjem granica doživljaja prostora, virtualnog i realnog te fizičkog i metafizičkog. Izložba ostaje otvorena do 13. veljače 2018. godine.
Najava • 23.01.2018.

Predstavljanje knjige Drage Pilsela 'U što vjerujemo mi koji u Boga ne vjerujemo'

Predstavljanje nove knjige Drage Pilsela 'U što vjerujemo mi koji u Boga ne vjerujemo' održat će se u utorak 23. siječnja u Novinarskom domu u Zagrebu. O knjzi će govoriti Drago Pilsel, Rada Borić, Ines Sabalić, Borivoj Radaković, Branimir Pofuk, Neven Barković i Drago Glamuzina.
Najava • 22.01.2018.

Predstavljanje knjige 'Gvalup i druge priče' Tamare Bakran

Predstavljanje knjige 'Gvalup i druge priče' održat će se u ponedjeljak 22. siječnja u zagrebačkom kafeu Botaničar. Knjigu će predstaviti njezina autorica Tamara Bakran, ilustratorica Željka Cupek, urednica Sanja Lovrenčić, te pjesnikinja Sanja Baković.
Najava • 18.01.2018.

Splitska Bookvica : Sjećanje na Predraga Lucića

Književni program Bookvica, koji će se održati u četvrtak 18. siječnja u splitskom klubu Quasimodo posvećen je velikom pjesniku i novinaru Predragu Luciću. Pozivaju se i svi koji su voljeli i cijenili Predraga i tom prilikom njemu u spomen pročitaju neku njegovu pjesmu, kolumnu, ulomak, stih…
Najava • 18.01.2018.

Promocija knjige 'Vlasta Jarnjak – Hod u zagrebačkim cipelama' autorice Branke Hlevnjak

Promocija knjige 'Vlasta Jarnjak – Hod u zagrebačkim cipelama – Prilozi povijesti hrvatskog dizajna 1965. – 1989.' autorice Branke Hlevnjak održat će se u četvrtak 18. siječnja u Muzeju za umjetnost i obrt. O knjizi će, uz autoricu Branku Hlevnjak, govoriti Andrea Klobučar i Ivana Bakal.
Najava • 18.12.2017.

Promocija knjige Jasne Grubješić 'Svi smo mi azilanti'

Povodom Međunarodnog dana migranata izdavačka kuća v|b|z organizira promociju knjige Jasne Grubješić 'Svi smo mi azilanti', koja će se održati u ponedjeljak 18. prosinca u Vinyl baru u Zagrebu. O knjizi će govoriti Jasna Grubješić, Mirjana Krizmanić, Ivica Đikić i Koraljka Penavin.
Najava • 15.12.2017.

Razgovor o knjizi Luke Ribarevića 'Hobbesov moment: Rađanje države'

Na tribini 'Otvorena knjiga' Hrvatskog politološkog društva i Odsjeka za političku i socijalnu teoriju Fakulteta političkih znanosti održat će se razgovor o knjizi Luke Ribarevića 'Hobbesov moment: Rađanje države'. O knjizi će uz autora govoriti Zvonko Posavec, Dragutin Lalović i Zoran Kurelić.