Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 01.07.2010.

Hrvoje Šalković : O putovanjima i blogu

U sklopu festivala 'Summer Art Festival Park in Zagreb', u petak 2. srpnja 2010. u 19:30h u Centru Mladih Ribnjak (krovna terasa zgrade, Park Ribnjak 1) u Zagrebu, održat će se književno-putopisna večer na kojoj će Hrvoje Šalković održati predavanje "O putovanjima i blogu".

Hrvoje Šalković - putnik, pisac i poduzetnik, čovjek koji može smrznute škampe pretvoriti u zanimljivu temu, dolazi ravno iz Afrike podijeliti svoja mnogobrojna iskustva s putovanja.
 
Tokom života je radio kao anketar, trgovački putnik, profesionalni vozač autoutrka, perač tepiha, vozač generala, urednik biltena autobojne, redar na koncertima, pomoćni skladištar, vozač kamiona, prodavač tehničke robe, kao novinar, predstavnik telekomuikacijske tvrtke i PR menađer.... da bi se napokon skrasio i sažeo sva svoja zanimanja u samo tri: putnik, pisac i poduzetnik.

Njegov gonzo način pisanja, putovanja i života općenito čini svaku raspravu zanimljivom, te će se osvrnuti i na bitku koja se već godinama odvija na relaciji blog – facebook.

Pripremite se za žučnu raspravu!

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –